The Tiger Conference. Mapping Ukraine`s Innovative Future.

26 листопада, 2019
Подія

Запрошуємо Вас відвідати конференцію The Tiger Conference. Mapping Ukraine`s Innovative Future та церемонію нагородження Top 30 Under 30, які відбудуться 10 грудня в інноваційному парку Unit.City в Києві за адресою: вул. Дорогожицька, 3.

Tiger Conference — це майданчик для обговорення майбутнього України та викликів, які стоять перед українським суспільством та бізнесом. Українська англомовна газета Kyiv Post організовує Tiger Conference щорічно, починаючи з 2012 року.

Top 30 Under 30 — це нагородження 30 успішних українців, яким ще не виповнилося 30 років. Це молоді лідери з різних сфер: активісти, стартапери, артисти.

Чим Вам може бути цікава Tiger Conference 2019:

  • доступ до українських та міжнародних спікерів: представників бізнесу, держави та експертів. Серед спікерів - Михайло Федоров, Міністр Цифрової Трансформації, Владислав Криклій, Міністр Інфраструктури України, Флоріан Маркус (e-Estonia), Макс Ткаченко (Space Hub), Андреас Хабер (Corteva), Домінік Піоте (Unit.City) та інші
  • три панельні дискусії на такі теми: 1) цифрове майбутнє та електронний уряд; 2) майбутнє їжі: вплив інновацій; 3) Як зробити Україну інноваційною?  Дивитися розклад та повний список спікерів — https://tiger.kyivpost.com/
  • нетворкінг: кожного року Tiger Conference збирає кілька сотень гостей, серед яких топ-менеджери, дипломати, політики, лідери думок.


Щоб купити квиток, будь ласка, пройдіть за посиланням — https://tiger2019.ticketforevent.com/

У випадку додаткових - питань пишіть на events@kyivpost.com або телефонуйте 044-591-7788.