Сьогодні хочемо познайомити з ще одним учасником спільноти UNIC – компанією Санофі (Sanofi)

10 лютого, 2023
Новина

Друзі! Сьогодні в рамках рубрики #ЮНІКальний_бізнес хочемо познайомити з ще одним учасником спільноти UNIC – компанією Санофі (Sanofi), яка, до речі, стояла біля джерел створення UNIC і була першою фармацевтичною компанією, яка приєдналася до нашої спільноти.

Санофі - міжнародна інноваційна компанія, що працює у сфері охорони здоров’я та ставить собі за мету рухатися вперед до наукових чудес, щоб покращувати життя людей. Співробітники Санофі щодня розробляють медичні рішення та вакцини, які рятують життя мільйонів людей в усьому світі, впроваджуючи при цьому практики сталого розвитку та соціальної відповідальності в кожному аспекті своєї діяльності.

 Компанія працює в Україні вже понад 25 років й окрім свого прямого покликання забезпечувати українських пацієнтів ефективними ліками та вакцинами, вона робить вагомий внесок у привнесення інновацій та кращих європейських практик у сферу охорони здоров’я України, сприяє навчанню та підвищенню кваліфікації лікарів, та активно реалізовує соціальні ініціативи, покликані надавати допомогу тим, хто її найбільше потребує.

З перших днів війни й по сьогодні Санофі доклала максимум зусиль, аби підтримати Україну у ці складні часи. Так, компанія передала понад 31 мільйон доз лікарських засобів для щоденного лікування, що потенційно можуть допомогти 22 мільйонам українських пацієнтів. Загальна сума донацій Україні препаратами компанії склала понад 23 мільйони євро. Санофі також передала Україні 163 тисячі доз вакцини проти грипу для захисту українських лікарів.

 «Доброчесність та етичність ведення бізнесу – це компас, який веде нас на шляху до реалізації нашої мети – відкривати чудеса науки, щоб люди жили здоровим та щасливим життям», - кажуть в Санофі. І додають, що завтра успішними будуть лише ті компанії, які сьогодні здійснюють свою діяльність з дотриманням найвищих етичних стандартів. Тому Санофі є членом Всеукраїнської мережі доброчесності та комплаєнсу, щоб робити свій внесок у те, аби таких компаній на українському ринку було якомога більше.

Дякуємо компанії Санофі за постійну роботу над покращенням життя людей нашої країни та проактивну підтримку ідей доброчесності та комплаєнсу.

Дізнавайтеся, як стати учасником UNIC за посиланням  http://bit.ly/3j2HkCe