10-й Міжнародний Форум і Виставка Сталої Енергетики SEF-2018 KYIV

16 серпня, 2018
Новина

Раді анонсувати 10-й Міжнародний Форум і Виставку Новітньої Енергетики SEF 2018 Kyiv - найбільшу міжнародну бізнес-подію, присвячену новітнім технологіям та трендам у сфері сталої енергетики. UNIC виступає інформаційним партнером події, адже форум присвячений питанням економічного розвитку країни, нових можливостей, в тому числі залучення інвестицій та вихід на світову арену. Тема прозорості буде близька багатьом учасникам та спікерам і сподіваємося, їх кількість лише буде зростати у майбутньому.

Дата: 16-19 жовтня 2018 року 
Місце: Hilton Kyiv

В рамках події:

• 16 жовтня - Форум SEF 2018 KYIV. Понад 500 учасників з більш ніж 30 країн - власники та топ-менеджери компаній найбільших гравців ринку, авторитетні міжнародні експерти та керівники галузевих державних відомств та компаній.

• SEF AWARDS 2018 - щорічна церемонія нагородження найкращих проектів у галузі новітньої енергетики Центральної та Східної Європи.

• 17-19 жовтня - Виставка SEF 2018 KYIV. Понад 100 експонентів представлять технологічні рішення та сервіси в індустрії сталої енергетики.

А також тренінги та B2B зустрічі.

Для учасників Мережі діє спеціальна знижка - деталі за запитом на info@unic.org.ua. Реєстрація та порядок денний за посиланням: https://sefkyiv.com/