SAVE THE DATE! 11 травня - Загальні збори UNIC-2023

11 квітня, 2023
Подія

Друзі, маємо честь запросити Вас 11 травня об 11:00 взяти участь у ЩОРІЧНИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРАХ УЧАСНИКІВ МЕРЕЖІ, присвячених темі «Відновлення на основі доброчесності: шлях до нової України».

 Загальні збори розпочнуть серію заходів Місяця ділової доброчесності UNIC, які триватимуть з 11 травня по 9 червня 2023 року. Цього року наскрізною темою заходів Місяця стане ведення доброчесного бізнесу в умовах війни, яке набуло особливо актуального значення в розрізі налагодження суспільних відносин, норм державотворення та всестороннього розвитку партнерських відносин зі світом задля допомоги Україні.

 Під час Загальних зборів Мережа прозвітує за здійснену роботу в 2022 році, розповість про основні досягнення, представить напрями роботи та бюджет на 2023 рік.

Крім того, цьогоріч учасники події разом з провідними представниками бізнесу, влади, організацій громадянського суспільства та міжнародних інституцій, матимуть змогу обговорити питання успішної відбудови, ключових векторів розвитку та інтеграції України у світову спільноту.

Зокрема, під час Зборів відбудуться відкриті тематичні панельні дискусії по темах:

  •  Роль бізнесу у відбудові країни;
  •  Вступ України до ОЕСР: що це означає для бізнесу;
  •  Практики доброчесного ведення бізнесу як один з основних критеріїв отримання фінансування на відбудову.

 Дата проведення: четвер, 11 травня 2023 року

Тривалість заходу: 11:00 – 16:00 (за Київським часом)

Формат заходу: офлайн, м. Київ (точне місце проведення повідомимо згодом).

Участь у заході безкоштовна. Реєстрація за посиланням http://bit.ly/3UnBWYB

Важливо: Оскільки кількість місць обмежена, перевага участі надається учасникам UNIC і представникам міжнародних організацій та фінансових інституцій, які підтримують український бізнес.

У разі виникнення питань щодо реєстрації або з інших питань просимо, будь ласка, звертатися до Дар’ї Білінської за тел.: +38 067 372 33 06 або електронною поштою: info@unic.org.ua.