Регіональні семінари 2018 (продовження)

31 серпня, 2018
Подія

Запрошуємо на регіональні семінари, організовані Програмою розвитку ОНН (ПРООН) в Україні та Всеукраїнською Мережею Доброчесності та Комплаєнсу (Мережа) за підтримки Ради бізнес-омбудсмена (РБО) та Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). Семінари мають на меті підвищення рівня обізнаності серед державних та приватних підприємств щодо ділової доброчесності та презентацію найкращих практик впровадження антикорупційних програм серед успішних компаній.

У вересні 2018 року семінари відбудуться у 3 регіонах України: Івано-Франківськ (13.09.2018), Рівне (14.09.2018) та Чернігів (25.09.2018).

В рамках семінарів Ви зможете:

  • ознайомитись з механізмами запобігання корупції, які передбачають залучення бізнесу на національному рівні;
  • дізнатися, як працюють антикорупційні програми в державних закупівлях;
  • дізнатися, яку практичну користь для бізнесу компанії отримують від впровадження принципів доброчесності та комплаєнсу.

Представники НАЗК, Мережі, РБО, а також бізнесу представлять:

  • Антикорупційну програму: переваги та можливості для державних та приватних компаній
  • Приклади впровадження доброчесності на практиці
  • Основні механізми оцінки корупційних ризиків
  • Успішний український досвід отримання додаткової вигоди від прозорості
  • Практичні поради для впровадження комплаєнсу та ділової доброчесності

До участі у семінарах запрошуються керівники компаній, керівники юридичних департаментів, фінансові директори, керівники з державних закупівель та комплаєнсу, державні службовці, лідери громадянського суспільства та засобів масової інформації.

Участь у семінарах безкоштовна. Попередня реєстрація обов'язкова та завершується за 1 день до проведення заходу. Надається можливість обрати декілька міст, у разі зацікавленості та можливості відвідати. Перехід до реєстрації – https://goo.gl/Wc1ey8
..
Порядок денний семінарів (українською) - за посиланням: https://goo.gl/zGEGBB

У разі виникнення у вас будь-яких питань щодо реєстрації просимо звертатися до нас за телефоном: +38 (067) 543 70 33 або електронною поштою: info@unic.org.ua.

Чекаємо на зустріч з Вами!