Раді вітати Асоціацію українського бізнесу в Польщі серед партнерів UNIC.

26 липня, 2022
Новина

Раді вітати Асоціацію українського бізнесу в Польщі серед партнерів UNIC.

Голова Правління Асоціації українського бізнесу в Польщі Ярослав Романчук та голова Секретаріату UNIC Антоніна Прудко підписали Меморандум про партнерство, який передбачає проведення спільних заходів та ініціатив, спрямованих на просування стандартів етичного та доброчесного ведення бізнесу та розвитку програм комплаєнсу для українських підприємців, які ведуть діяльність у Польщі.

 «Ми, у UNIC працюємо аби український бізнес був готовий до виходу на міжнародні ринки та відчував себе спроможним відповідати високим стандартам країн Європейського Союзу. Впровадження дієвої системи комплаєнсу підвищить рівень довіри до українського виробника та постачальника послуг. Особливо питання доброчесності стає актуальним в межах програм відбудови та відновлення України від наслідків війни. Доброчесні українські компанії мають бути залученими до програм відбудови України на рівні з міжнародними» - відзначила Antonina Prudko.

«Ділова репутація - це найдорожчий актив у бізнесі, а дотримання доброчесних стандартів ведення бізнесу - ключ успіху і благополуччя.

Співпраця Асоціації та Всеукраїнської Мережі Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) допоможе українським інвесторам, українському бізнесу в Польщі швидше адаптуватися до прозорих, європейських стандартів управлінням бізнесом» - повідомив Ярослав Романчук (Yaroslav Romanchuk), Голова Правління Асоцації.

Асоціація українського бізнесу в Польщі об’єднує провідних українських інвесторів, які ведуть бізнес в Польщі, з метою просування українських виробників на ринки Польщі та ЄС.