Пропонуємо доступну інструкцію “Основні принципи виявлення ризиків та їх мінімізації”

25 жовтня, 2022
Новина

Ризики є невід’ємною складовою бізнесу. Від самого початку рішення започаткувати бізнес пов’язане із ризиком «злетить чи не злетить?», кожне ухвалене рішення у процесі діяльності також часто несе ризики. Важливо мати достатьо інструментів аби мінімізувати ці ризики або попередити їх.

Саме комплаєнс стає тим інструментом, який допоможе попередити та подолати ризики недотримання вимог законодавства, стандартів та рекомендацій (в т.ч. контролюючих органів).

Серед інших продуктів UNIC, які з’явилися цього року, пропонуємо доступну інструкцію “Основні принципи виявлення ризиків та їх мінімізації”, у якій можна дізнатися про основні елементи побудови комплаєнс-системи та які переваги ця система дає бізнесу.

Ця інструкція також унікальна тим, що розроблялася експертами компанії учасниці UNIC Arzinger на основі їх багатолітньогопрактичного досвіду роботи в сфері побудови комплаєнсу та практик доброчесності.

Зокрема, хочемо звернути вашу увагу на так звані “red flags”, тобто тривожні сигнали - індикатори відсутності справжнього комплаєнсу в компанії.

Спробуйте оцінити за 16 пунктами, які ми пропонуємо, чи у вашої компанії всі умови виконані?

Завантажити інструкцію безкоштовно: https://bit.ly/3yPISV1