Продовжуємо знайомити вас з спільнотою Мережі, сьогодні хочемо розповісти про ще одного її учасника – компанію Mazars

20 лютого, 2023
Новина

Друзі! Продовжуємо у межах рубрики #ЮНІКальний_бізнес знайомити вас з спільнотою Мережі, сьогодні хочемо розповісти про ще одного її учасника – компанію Mazars (Mazars in Ukraine).

 Mazars – це міжнародне інтегроване партнерство, яке спеціалізується на аудиторських, бухгалтерських, консалтингових, податкових та юридичних послугах. Компанія працює у майже 100 країнах світу і залучає досвід 47 000+ професіоналів для надання допомоги клієнтам будь-якого розміру на кожному етапі їх розвитку.

 Ціль Mazars — допомагати будувати економічні основи справедливого та процвітаючого світу, піклуючись про успіх наших людей і клієнтів, здоров’я фінансових ринків і цілісність галузі. Слідуючи своїй цілі Mazars діє демократично та прозоро як всередині, так і зовні.

 “Бути учасником UNIC — це бути в колі однодумців, які дотримуються доброчесних практик ведення бізнесу. Це можливість обмінюватися досвідом з компаніями та допомагати одне одному покращувати внутрішні процеси. Це робити свій внесок у формування сильної економіки України та надихати інші компанії долучатися до спільноти й впроваджувати комплаєнс”, - стверджують в Mazars.

Дякуємо компанії Mazars за активну позицію в напрямку підтримки доброчесного ведення бізнесу та готовність разом працювати над покращенням бізнес-клімату нашої країни.

 Дізнавайтеся, як стати учасником UNIC за посиланням  http://bit.ly/3j2HkCe