Огляд можливостей для бізнесу

23 лютого, 2023
Новина

Продовжуємо нашу постійну рубрику #можливостідлябізнесу з переліком актуальних грантових пропозицій та освітніх можливостей.

Тож, цього тижня радимо звернути увагу на наступні ініціативи для підтримки бізнесу 

Фінансова підтримка

 Програма грантової підтримки від Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) оголошує про початок програми грантової підтримки, що стала можливою завдяки фінансуванню Європейського Союзу, та спрямована на надання інвестиційної грантової допомоги мікро- та малим сільськогосподарським виробникам, кооперативам та асоціаціям виробників географічних зазначень (ГЗ).

Дедлайн подачі заявки: 10 березня 2023 року.

Дізнатись більше: http://bit.ly/3Kh4sZ5

 Конкурс грантів для підтримки бізнесу та створення нових робочих місць для жінок

Проєкт «Економічні можливості для жінок, котрі постраждали від домашнього / гендерно зумовленого насильства» впроваджується Громадською організацією «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні (Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine) та за фінансової підтримки уряду Канади.

Дедлайн подачі заявки: 1 березня 2023 року (до 18:00)

Дізнатись більше: http://bit.ly/3kaJlgk

Освіта

 EU4Business: обміни для малого та середнього бізнесу

Програма обміну для менеджерів малих та середніх бізнесів. Ініціативою опікується Eurochambres за фінансується ЄС в рамках ініціативи EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП.

Дедлайн подачі заявок: 1 березня 2023 року

Дізнатись більше: http://bit.ly/3lPOkTY

 Проєкт SEED 2.0 — освітня можливість для аграріїв

Освітній проєкт Глобальний договір ООН в Україні, який реалізується за підтримки компанії PepsiCo та фінансування PepsiCo Foundation. Проєкт допомагає розвитку малих агробізнесів та втіленню найкращих бізнес-ідеї в агросфері.

Дедлайн подачі заявок: 25 березня 2023 року

Дізнатись більше: https://bit.ly/3YHIcvN

 Серія подкастів з українськими підприємцями, які тримають економічний фронт

В спільноті україномовних подкастів виходить нове аудіошоу про підприємців у часі війни на Радіо Треба у партнерстві із Бізнес-школою Українського католицького університету (UCU Business School). Його назва “Не сплю, працюю” — не про трудоголізм, а про надзусилля, які український бізнес докладає, щоб не припиняти роботу й розвиток в умовах війни.

Дізнатись більше: http://bit.ly/3XFb06F