Презентація освітнього курсу про мінімізацію ризиків та розбудову комплаєнсу бізнесом

05 березня, 2024
Подія

Запрошуємо представників бізнесу на офлайн-презентацію освітнього курсу «Зміцнюючи доброчесність: мінімізація ризиків та розбудова комплаєнсу бізнесом під час відбудови».

Коли: 15 березня 2024 року

Де: офлайн, м. Київ

Цей освітній курс допоможе підприємцям отримати базові знання та практичні навички у сфері доброчесності та комплаєнсу, необхідні для успішного функціонування, розвитку та масштабування бізнесу в сучасних умовах.

Під час презентації розповімо про методологію курсу та його переваги, а також розкриємо інші можливості для представників бізнесу.

Серед спікерів заходу:

  • Тетяна Коротка, Заступниця бізнес-омбудсмена в Україні
  • Христофорос Політіс, Заступник Постійного представника UNDP в Україні
  • Антоніна Прудко, Голова Секретаріату UNIC
  • Андрій Ремізов, Директор Офісу з розвитку підприємництва та експорту

Крім того, всі учасники матимуть унікальну можливість взяти участь у спеціальному офлайн тренінгу з розбором успішних кейсів запровадження комплаєнсу в Україні від експертів курсу.

Реєстрація на захід за посиланням https://bitly.ws/3eXVI

Освітній курс підготували Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес та UNDP в Україні за фінансування урядів Японії та Німеччини.

UNIC здійснює свою діяльність у межах інституційної підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС (EUACI) - провідної антикорупційної програми в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії.