Представники відповідального українського бізнесу, влади та міжнародні експерти зустрілися на офлайн-події UNIC

19 червня, 2023
Новина

15 червня представники відповідального українського бізнесу, влади та міжнародні експерти зустрілися на офлайн-події UNIC «Від Лугано до Лондона: бачення доброчесного бізнесу відбудови України». Ця подія стала заключною в межах Місяця ділової доброчесності UNIC 2023.

Знаково цей відкритий діалог відбувся напередодні Конференції з питань відновлення України 2023. Тож учасники події мали змогу обговорити основні трансформації українського приватного сектору для ефективної відбудови, сформувати спільну позицію, яка буде викладена експертами UNIC у Road map прозорого відновлення України та представлена у Лондоні.

Зокрема під час івенту учасники обговорили основні виклики для українського бізнесу сьогодні в розрізі адаптації до світової конкуренції, ключові критерії відповідального ведення бізнесу для залучення до проектів відбудови та бачення українських компаній щодо змін у приватному секторі для відновлення України.

Щиро дякуємо учасникам та спікерам заходу за продуктивну відверту розмову, а також висловлюємо подяку партнеру коаліції RISE Ukraine - Coalition for Reconstruction за підтримку в проведенні заходу!

Також висловлюємо подяку Антикорупційна ініціатива ЄС за інституційну підтримку UNIC, Європейському союзу та Міжнародний фонд "Відродження" в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України» за організаційну підтримку заходу.