Починаємо знайомити вас зі спікерами нашого першого регіонального заходу для національного бізнесу «Чи є шанси для масштабування українського бізнесу під час війни?»

18 листопада, 2022
Подія

Друзі!

Починаємо знайомити вас зі спікерами нашого першого регіонального заходу для національного бізнесу «Чи є шанси для масштабування українського бізнесу під час війни?»

25 листопада об 11:00 представники середнього українського бізнесу міста Києва та Київської області матимуть змогу дізнатися від провідних експертів і практиків про можливості, які допоможуть бізнесу триматися на плаву в умовах війни.

Отож,

Олег Лагодієнко, керівник Ethicontrol, член Виконавчого комітету UNIC, розповість про важливість відповідального ведення бізнесу для вітчизняних компаній, зокрема:

  • як саме робота бізнесу змінилася під час війни та яку роль відіграє доброчесність діяльності при отриманні інвестицій в сучасних реаліях?
  • яким неналежним практикам в компанії запобігає налагоджена система управління ризиками?
  • які існують ефективні інструменти та на що варто звернути увагу під час впровадження комплаєнсу компаніями?

Marianna Rozumna, керівниця юридичного та комплаєнс департаменту Датагруп, розкриє основні переваги запровадження комплаєнсу у розрізі масштабування бізнесу на прикладі компанії «Датагруп»:

  • як та чому з’явилась ідея запровадження цієї функції?
  • що конкретно було впроваджено та які переваги приніс комплаєнс?
  • яку роль відіграє репутація компанії при отриманні фінансування від іноземних інвесторів?

Олександр Лихотоп, керівник проектного офісу Prozorro.Продажі поділиться можливостями, які для бізнесу дає система Прозорро.Продажі, а саме:

  • які є успішні кейси використання системи?
  • яке інвест-меню об'єктів доступно в системі?
  • як можна за рахунок Прозорро.Продажі генерувати дохід?

Крім того, під час заходу учасники зможуть отримати буклети з “дорожньою картою” основних запитів від міжнародних фінансових інституцій за напрямком business integrity. Дорожні карти допоможуть компаніям зрозуміти, які кроки їм ще потрібно реалізувати для відповідності вимогам таких інституцій. Щиро дякуємо за його підготовку компанії учасниці Мережі Kernel.

Приєднуйтесь, щоб дізнатись більше про перспективи масштабування бізнесу вже 25 листопада!

Слідкуйте за нашою FB сторінкою, аби дізнатися більше про всіх спікерів.

Детальніша програма заходу за посиланням https://bit.ly/3hS3Ht3