Вітаємо учасників Мережі – переможців «Премії СУП 2019»!

20 грудня, 2019
Новина

Щіро вітаємо учасників Мережі компанії YouControl та Київгума   переможців  «Премії СУП 2019» !

17 грудня  Спілка українських підприємців (СУП), вже вдруге, провела урочисту церемонію нагородження компаній-учасників «Премія СУП 2019» – незалежної премії українських підприємців.

Переможців у 12ти номінаціях обирали шляхом загального голосування серед учасників, а також професійного оцінювання членами Ради директорів СУП. Крім того, для оцінки залучили незалежних експертів з корпоративного управління, комунікацій та розвитку бізнесу на місцевому рівні.

У номінації «За високі стандарти ведення бізнесу» перемогу здобули два номінанти – компанії Winner Leasing та учасник UNIC – «Київгума».
Сьогодні на підприємстві «Київгума» функціонують 33 власні служби. Серед них є інструментальний та ремонтно-механічний цехи, електро та КВП служби, які відповідають за автоматизацію процесів. За останній рік заробітну плату у компанії підвищили майже на 40%.

Компанія YouControl виграла у номінації – «Краще ІТ-рішення для бізнесу». За останні роки компанії вдалося вивести на новий рівень роботу з відкритими даними, спростивши роботу для багатьох компаній, медіа, громадських активістів. Система YouControl допомагає в комплаєнсі, аналізі ринків, ділової розвідки та розслідувань.