Перехід на новий рівень: системний ризик-менеджмент та підвищення конкурентоздатності українського бізнесу в проєктах відновлення

09 квітня, 2024
Новина

Запрошуємо 24 квітня відвідати онлайн захід на тему “Перехід на новий рівень: системний ризик-менеджмент та підвищення конкурентоздатності українського бізнесу в проєктах відновлення”, який UNIC організовує за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE).

Все частіше лунають заклики залучення до заходів із невідкладного відновлення українських об’єктів саме українського бізнесу. Міжнародні організації розуміють, що національні компанії можуть мати перевагу в контексті стабільності діяльності, розуміння середовища, наявності необхідних дозволів та ліцензій. Водночас, в питаннях довіри до компаній та належного запобігання зловживань з боку бізнесу, міжнародні партнери все ж більш впевнені та зацікавлені в участі у відновлювальних процесах саме іноземних, європейських компаній. Такі компанії уже тривалий час впроваджують, не шкодуючи ресурсів, внутрішні системи антикорупційного та комплаєнс менеджменту.

Ми віримо в український бізнес та його потенціал у проектах з відновлення. І ми так само віримо у ефективність практик доброчесності. Тому хочемо розказати та на прикладах продемонструвати МСБ, наскільки важливо запровадити ефективну систему комплаєнсу. Ми також надамо конкретні  інструменти для відібраних компаній, які вони зможуть використовувати системно на шляху до підвищення конкурентоздатності із європейськими підприємствами.

Цей захід стане підготовчою сходинкою до відбору компаній, які матимуть змогу взяти участь у офлайн тренінгу із наданням унікальних інструментів та документів для покращення ризик-менеджменту й впровадження корпоративної культури всередині таких компаній.

До участі запрошуються представники малого та середнього бізнесу, які ведуть свою діяльність на території міста Києва та Київської області, та планують активно включатися у проєкти, пов’язані з відновленням регіону.

Дата проведення: 24 квітня, 10:00-13:00

Формат заходу: онлайн, платформа ZOOM

Серед ключових питань до обговорення цього заходу:

  • Запровадження комплаєнсу: надлишкові витрати vs реальні переваги
  • З чого почати МСБ свій шлях до запровадження ефективної всеохоплюючої комплаєнс системи – інсайти від керівників  бізнесу 
  • Репутація бізнесу – вивчай своїх підрядників зараз, щоб мати змогу долучатися до відбудовних проєктів в майбутньому

Реєстрація на захід за посиланням: https://forms.gle/nhpgzWwLUorbgZGfA

Довідково:

Захід організовується Всеукраїнською Мережею Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) разом з Центром міжнародного приватного підприємництва (CIPE) в межах спільного пілотного проєкту, спрямованого на зміцнення та просування культури доброчесності і стандартів комплаєнсу серед українського МСБ.