Останній захід в рамках Місяця Ділової Доброчесності UNIC 2023 : "Від Лугано до Лондона: бачення доброчесного бізнесу відбудови України"

06 червня, 2023
Подія

UNIC у партнерстві з коаліцією RISE Ukraine - Coalition for Reconstruction запрошує на офлайн-захід, присвячений обговоренню теми «Від Лугано до Лондона: бачення доброчесного бізнесу відбудови України». Захід завершуватиме Місяць ділової доброчесності UNIC 2023.

Дата проведення: 15 червня 2023 року, 15:00-18:00. Зверніть увагу, реєстрація на локації розпочнеться о 14:30.

Формат заходу: офлайн, м. Київ (місце проведення повідомимо після реєстрації).

Діалог відбудеться напередодні Конференції з питань відновлення України 2023. UNIC проведе діалог з представниками відповідального українського бізнесу щодо їх бачення та очікування трансформації українського приватного сектору у світлі майбутнього відновлення України задля напрацювання спільного позиційного документу для представлення у Лондоні. Разом із міжнародними експертами також обговоримо ті зміни, які мають відбутися, аби український бізнес став конкурентоспроможним та міг на рівних брати участь у процесах, пов’язаних з відбудовою та членством нашої держави у ЄС.

Співмодератори:

  • Антоніна Прудко, Голова Секретаріату UNIC
  • Олексій Дорогань, виконавчий директор BRDO, співзасновник та член Правління коаліції RISE Ukraine

Питання до обговорення:

  • Основні виклики для українського бізнесу сьогодні: що змінилося за рік та які критичні зміни необхідно впровадити вже зараз аби приватний сектор досягнув відповідного рівня конкуренції на світовому ринку
  • Ключові критерії відповідального ведення бізнесу, як умова залучення до проектів відбудови українського бізнесу
  • Важливі та необхідні вимоги до українського бізнесу для залучення фінансової підтримки (в тому числі міжнародної) та подальшого руху у відбудові
  • Бачення українських компаній щодо необхідних змін у приватному секторі для створення умов участі у процесах відновлення України.

Серед спікерів заходу: керівники українських компаній з реального сектору та консалтингу, представники міжнародної спільноти, профільних органів влади.

Участь у заході безкоштовна. Реєстрація обов’язкова за посиланням  https://forms.gle/rdjwjMEjgnJAL9oAA

Важливо: Оскільки кількість місць обмежена, перевага участі надається учасникам UNIC, представникам реального бізнесу, міжнародних організацій та фінансових інституцій, які підтримують український бізнес.

У разі виникнення питань щодо реєстрації, будь ласка, звертатися до Дар’ї Білінської за тел.: +38 067 372 33 06 або електронною поштою: info@unic.org.ua.