Огляд можливостей для бізнесу

28 лютого, 2023
Новина

В межах нашої постійної рубрики #можливостідлябізнесу цього тижня радимо звернути увагу на такі ініціативи для підтримки бізнесу .

Фінансова підтримка

 Polish-Ukrainian Startup Bridge 2023

Стартував набір на нову польсько-українську програму преакселерації Startup Bridge 2023. В межах програми планується відібрати 15 українських стартапів, кожен з яких отримає пакети розробки на суму 10 000 злотих.

Дедлайн подачі заявки: до 13 березня 2022 року (включно).

Дізнатись більше: http://bit.ly/3xTOQmL

Освіта

 Digital Lending Conference 2023

10 березня УАФІК (Ukrainian Association of Fintech and Innovation Companies) проведе Digital lending 2023 — найбільшу в Україні конференцію, присвячену цифровому кредитуванню та фінансам. Кредитування відіграватиме одну з вирішальних ролей у відновленні економіки після нашої перемоги, але лише в тому випадку, якщо перехід до цифрових інструментів кредитування почнеться вже сьогодні.

Дізнатись більше: http://bit.ly/3KIB6mI

 Програма «Лідерство заради трансформаційних змін»

SIDA оголошує прийом заявок на участь у програмі «Лідерство заради трансформаційних змін». Програма пропонує вам стати частиною мережі «змінотворців». Ви досліджуватимете та розроблятимете нові рішення для сталого майбутнього, поєднуючи свій досвід із новими знаннями!

Дізнатись більше: https://bit.ly/3Z6hCwD

Вебінар «Розширення можливостей українських жінок-підприємиць через торгівлю»

Команда Американської торговельної палати в Україні (American Chamber of Commerce in Ukraine) запрошує на першу сесію серії вебінарів «Розширення можливостей українських жінок-підприємиць через торгівлю», організовану спільно з Міністерством торгівлі США в рамках ініціативи Empower Her.

Дізнатись більше: https://bit.ly/3EGD1Eo