Огляд можливостей для бізнесу

11 квітня, 2023
Новина

Продовжуємо нашу постійну рубрику #можливостідлябізнесу, тож цього тижня радимо звернути увагу на такі ініціативи для підтримки бізнесу 

Фінансова підтримка

Грант до 100 000 грн на реалізацію бізнес-ідеї

Підприємці з регіонів можуть отримати на започаткування чи продовження власного бізнесу до 100 тис. грн. Цьогоріч планується підтримати не менше 50 проєктів. Сумарний бюджет конкурсу становить 6 млн грн. Актуально для 11 областей України, серед яких Черкаська, Вінницька, Київська, Львівська, Дніпропетровська, Сумська, Івано-Франківська, Хмельницька, Волинська, Чернігівська, Тернопільська.

Дедлайн подачі заявки: до 5 травня 2023 року

Дізнатись більше: https://doyourbusiness.com.ua/

Безкоштовне насіння кукурудзи та соняшника для аграріїв від ФАО

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки Уряду Японії реалізує програму з надання насіння кукурудзи та соняшника для підтримки малих фермерських господарств та інших сільськогосподарських виробників під час весняної посівної кампанії 2023 року. У межах цієї програми насіння буде розподілено у дев'яти постраждалих від війни областях України, зокрема у Чернігівській, Донецькій, Дніпропетровській, Харківській, Херсонській, Миколаївській, Одеській, Сумській та Запорізькій областях.

Дедлайн подання заявки: до 12 квітня 2023 року

Дізнатись більше: http://bit.ly/3Ke7rj6

Підприємства з Хмельницького можуть долучитись до програми з підтримки бізнесу

ГО «Ріст інновацій» за підтримки Хмельницької міської ради ініціює створення делегації підприємств «Амбасадори Хмельницького», яким допоможе здобути практичні знання у сфері експорту, маркетингу і B2B продажів. Проєкт має на меті підтримати експортну діяльність малих та середніх підприємств Хмельницького, спрямований на розвиток експортних навичок та розвиток торговельних можливостей для суб’єктів господарювання громади.

Дедлайн подачі заявки: до 14 квітня 2023 року

Дізнатись більше: https://bit.ly/3zKmlsS

Освіта

Вебінарний проєкт про ефективні інструменти digital-маркетингу Безкоштовний онлайн-курс для бізнесу “Корпоративна соціальна відповідальність”

Цей відеокурс про те, як впроваджувати КСВ. Впродовж 14-ти уроків ви отримаєте уявлення про основні поняття, інструменти, практики і переваги корпоративної соціальної відповідальності. Після проходження курсу ви можете отримати сертифікат. Для цього потрібно пройти тести після занять та наприкінці курсу на 60% і вище.

Курс доступний до 31 грудня 2023 року

Дізнатись більше: http://bit.ly/3mbFDEp

Стартував безкоштовний маркетинговий серіаліті для підприємців

Волонтерський проєкт UA business Global запустив освітній серіаліті GLOBA для підприємців, які хочуть масштабувати бізнес. Підприємці зможуть отримати практичні поради, засновані на реального досвіді фахівців, та одразу впроваджувати їх у свій бізнес.

Дізнатись більше: http://bit.ly/3nOdrYm