Огляд можливостей для бізнесу

25 квітня, 2023
Новина

Продовжуємо нашу постійну рубрику #можливостідлябізнесу, тож цього тижня радимо звернути увагу на такі ініціативи для підтримки бізнесу 

Фінансова підтримка

Гранти для ветеранів та другого з подружжя на створення та розвиток власного бізнесу

Уряд розширив проект єРобота та запустив нові грантові програми для ветеранів. Залежно від запланованої кількості робочих місць заявник може отримати фінансову допомогу у 250 тис. грн та 500 тис. грн і 1 млн грн на умовах співфінансування (30% власних коштів, 70% коштів надасть держава у вигляді гранту).

Дедлайн подачі заявки: до 19 листопада 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/41pnaU1

Ваучерна підтримка підприємців Львівської області

Ваучери (безповоротна фінансова допомога) на маркетингові послуги (до 60 тис. грн) або сертифікацію (до 100 тис. грн), або на участь в закордонних виставково-ярмаркових заходах (до 100 тис. грн) для мікро- і малого бізнесу Львівщини від ЛОВА.

Дедлайн подання заявки: до 5 травня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3H8sgMu

Норвежсько-українська програма Молоді підприємці 2023

Програма для молодих підприємців – це бізнес-освітня програма, яка має на меті об’єднати амбітних ділових норвежців та українців, які мають одну спільну рису: зацікавленість дізнатися більше про український та норвезький ринки в поєднанні з пристрастю до підприємництва та міжнародного бізнесу.

Дедлайн подання заявки: до 14 травня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3L1ahsj

Освіта

Тренінги з розвитку підприємництва та бізнес-навичок для постраждалого від війни населення України

ПРООН та ЄС оголошують набір підприємців і підприємиць на тренінги з розвитку підприємництва та бізнес-навичок. Навчальна програма спрямована на підвищення загальної підприємницької активності людей, які проживають у Вінницькій, Дніпропетровській, Закарпатській, Львівській, Миколаївській, Полтавській, Сумській і Чернігівській областях із особливою увагою до внутрішньо переміщених осіб (ВПО) із південно-східних областей України.

Курс доступний квітень — червень 2023 року

Дізнатись більше: https://bit.ly/3Lo4uOL