Огляд можливостей для бізнесу

04 травня, 2023
Новина

Продовжуємо нашу постійну рубрику #можливостідлябізнесу, тож цього тижня радимо звернути увагу на такі ініціативи для підтримки бізнесу 

Фінансова підтримка

Консурс фінтек стартапів від VISA

Це глобальний конкурс для стартапів, що працюють із фінансами, платежами та комерцією. Переможцям обіцяють призи від $10 тис. до $50 тис., а також доступ до мережі партнерів Visa у банківському, торговому, венчурному та державному секторах.

Дедлайн подачі заявки: до 22 травня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3AJFRpC

Гранти до $35 000 для жіночих та сімейних МСП

В межах грантової програми від Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» буде надано 100 грантів для українських МСП на загальну суму 1,5 млн доларів.Мета проекту - допомогти жінкам розвинути підприємницький хист та надихнути успішними кейсами жінок-підприємниць. Імплементація грантів розпочнеться вже влітку 2023 року.

Дедлайн подання заявки: до 24 липня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/40Otgfv

Конкурс на отримання співфінансування проєктів з підтримки переробки зернових, олійних та бобових культур.

Програма USAID АГРО надасть 367 млн грн для співфінансування проєктів з підтримки переробки зернових, олійних та бобових культур.

Дедлайн подання заявки: до 15 травня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3HnyND6

Освіта

Безкоштовний онлайн-курс з ІТ-підприємнитцтва для жінок

Курс створений командою ГО "Еволв" спеціально для жінок та пропонує учасницям не просто безліч безкоштовного матеріалу, корисних знань та навичок, що допоможуть в започаткуванні власного проєкту, а й всі умови для того, щоб закріпити результат.

Курс доступний до 31 грудня 2023 року

Дізнатись більше: https://femade.org.ua/

Тренінги з розвитку підприємництва та бізнес-навичок для постраждалого від війни населення України

ПРООН та ЄС оголошують набір підприємців і підприємиць на тренінги з розвитку підприємництва та бізнес-навичок. Навчальна програма спрямована на підвищення загальної підприємницької активності людей, які проживають у Вінницькій, Дніпропетровській, Закарпатській, Львівській, Миколаївській, Полтавській, Сумській і Чернігівській областях із особливою увагою до внутрішньо переміщених осіб (ВПО) із південно-східних областей України.

Терміни проведення тренінгів: квітень — червень 2023 року

Дізнатись більше: https://femade.org.ua/

Forbes Ukraine запускає новий проєкт «Next250»

Це список компаній малого та середнього бізнесу, які визначатимуть розвиток України. Forbes шукає бізнес з річним виторгом від 10 млн до 1 млрд грн.

Дізнатись більше: https://bit.ly/3NtIsvK