Огляд можливостей для бізнесу

09 травня, 2023
Новина

Продовжуємо нашу постійну рубрику #можливостідлябізнесу, тож цього тижня радимо звернути увагу на такі ініціативи для підтримки бізнесу 

Фінансова підтримка

Фінансова допомога для підприємців для відновлення втраченого через війну або започаткування власної справи

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps розпочинає програму підтримки економічної стійкості України, яка спрямована на допомогу внутрішньо переміщеним особам та дрібним фермерам.

Дізнатись більше: https://uerp.mercycorps.org/

До 3000 євро підтримки на розвиток мікробізнесу Чернігівщини

Міжнародна Організація ZOA (Нідерланди) надаватиме гранти на придбання обладнання/матеріалів для розвитку або старту свого бізнесу. Програма діє лише для фізичних осіб-підприємців, або осіб, що мають на меті відкрити свою підприємницьку діяльність, що здійснюватиметься на території Чернігівської області.

Дедлайн подання заявки: до 31 травня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3HLknws

Інкубатор та грошова винагорода для соціального бізнесу

Найбільша європейська інкубаційна програма Social Impact Award втретє проводиться School of ME в Україні. На сьогодні конкурс охоплює понад 4 млн людей з 18 країн світу. До заходів Social Impact Award за весь час долучилося понад 8 000 людей, що запустили 220 соціальних стартапів. У межах Social Impact Award Ukraine передбачено навчання, воркшопи, менторинг та грошові призи.

Дедлайн подання заявки: до 31 травня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3HMWzZh

Освіта

Місяць ділової доброчесності UNIC: долучайтесь до серії заходів, присвячених питанням відновлення України на основі доброчесності.

UNIC запускає Місяць ділової доброчесності, в межах якого відбудеться серія заходів, присвячених питанням відновлення України на основі доброчесності. Наскрізною темою заходів стане ведення доброчесного бізнесу в умовах війни, яке набуло особливо чутливого та актуального значення в розрізі налагодження суспільних відносин, норм державотворення та всестороннього розвитку партнерських відносин зі світом задля допомоги Україні у боротьбі з агресором та на шляху відновлення після перемоги.

Серія заходів відбудеться протягом травня-червня 2023 року

Дізнатись більше: https://bit.ly/44BTzbW

Google запускає в Україні новий курс «Основи AI»

Google запускає в Україні новий курс «Основи AI», аби допомогти українцям як із досвідом у технічних спеціальностях, так і без досвіду, здобути практичні навички використання AI (artificial intelligence — штучного інтелекту) та ML (machine learning — машинного навчання) та отримати можливість застосовувати їх одразу під час навчання.

Терміни проведення тренінгів: з 16 травня до 8 червня 2023 року

Дізнатись більше: https://bit.ly/3M3ws2I

Конкурс для молодих соціальних підприємців

Social Impact Award підтримує молодих соціальних підприємців на ранніх стадіях розвитку інноваційних бізнес-рішень, спрямованих на вирішення соціальних викликів, що стоять перед суспільством. Інкубаційна програма надає учасникам усі ресурси та підтримку, необхідні для перетворення ідеї на успішне підприємство. В межах проєкту буде відібрано 20 молодих стартапів, 4 із яких отримають грошові винагороди в розмірі 1 500 євро і один приз глядацьких симпатій 1 000 євро.

Дедлайн подання заявки: до 31 травня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3HJ9qvB