Огляд можливостей для бізнесу

04 липня, 2023
Новина

Повертаємо нашу постійну рубрику #можливостідлябізнесу! Відтепер ми будемо пропонувати до вашої уваги перелік можливостей щодватижні у понеділок. Цього тижня підприємцям радимо звернути увагу на такі ініціативи для підтримки бізнесу.

Фінансова підтримка

Українські підприємства галузі легкої промисловості, ткацтва та фешн-індустрії можуть долучитись до бізнес-туру до Австрії.

З метою ознайомлення австрійських партнерів з експортним та людським потенціалом українських малих та середніх підприємства галузі легкої промисловості, ткацтва та фешн-індустрії 25-29 вересня 2023 року відбудеться бізнес-тур «Встановлення ділових контактів з підприємствами легкої та фешн-індустрії Австрії». Для поїздки до Відня буде відібрано до 15 українських жінок-лідерок ключових фахівців підприємств легкої промисловості та фешн-індустрії.

Дедлайн подання заявки: 5 липня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/436FDEZ

3 мільйони гривень на ветеранський бізнес

Український ветеранський фонд надає фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

Дедлайн подання заявки: 13 липня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3XuMmYb

Конкурс відкритих інновацій агропромислового сектору MHP Agro Challenge

Український фонд стартапів та агропромислова компанія МХП оголошують про початок конкурсу відкритих інновацій MHP Agro Challenge. Конкурс спрямований на пошук інноваційних рішень для вирішення актуальних викликів в агропромисловому секторі, а також розвиток культури відповідального бізнесу та екологічної свідомості українців та стимулювання інноваційних розробок у сфері агробізнесу.

Дедлайн подання заявки: 20 серпня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3JDyq8w

Гранти до $35 000 для жіночих та сімейних МСП

В межах грантової програми від Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» буде надано 100 грантів для українських МСП на загальну суму 1,5 млн доларів.

Мета проекту - допомогти жінкам розвинути підприємницький хист та надихнути успішними кейсами жінок-підприємниць. Імплементація грантів розпочнеться вже влітку 2023 року.

Дедлайн подання заявки: 24 липня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3pqbZwK

Освіта

Підприємці з Житомирської області можуть долучитись до «Школи підтримки малого та середнього бізнесу»

У Житомирі з 17 по 30 листопада 2023 року відбудеться «Школа підтримки малого та середнього бізнесу». Ініціатива реалізовується за підтримки ГО «Мондо» (Естонія) в межах проєкту «Для України», БФ «Справжні українці» і ГО «Вдоскональ себе».

Дедлайн подання заявки: 14 липня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3CR6DNY

Курс “Соціальна пекарня: від твоєї ідеї до бізнес-моделі”

На часі – підтримка соціальних ініціатив. Соціальна пекарня відіграє ключову роль у створенні робочих місць (у т.ч. для ВПО) та розвитку економічної спроможності громади. Використання різних рецептур (у т.ч. національної української кухні) забезпечує широкий асортимент хліба і булочних виробів, що мають стабільний попит. Це забезпечує окупність бізнесу. Перевагою є доступні умови праці та технологічний процес.

Дедлайн подання заявки: до 21 липня 2023

Дізнатись більше: https://gurt.org.ua/news/trainings/86800/