Огляд можливостей для бізнесу

01 серпня, 2023
Новина

З нетерпінням ділимося з вами новими можливостями фінансової підтримки та освіти для бізнесу у нашій постійній рубриці #можливостідлябізнесу! Цього тижня підприємцям радимо звернути увагу на такі ініціативи.

Фінансова підтримка

Українські компанії зможуть отримати до 25 000 євро на розвиток бізнесу: нова хвиля грантів від EU4Business

За фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини Український фонд стартапів запускає Велику грантову хвилю для українських підприємців. Фінансування буде надано 30 малим і середнім підприємствам на загальну суму 750 000 євро (до 25 000 євро кожен).

 Дедлайн подання заявки: 25 серпня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3qev2KH

Відбір компаній для презентації та продажу одягу в національному UA POP-UP Store Milan Fashion Week 2023

Торгово-промислова палата України та консорціум EEN-Ukraine запрошує українські компанії, представників fashion індустрії, а саме виробників сучасного та етно одягу та взуття, аксесуарів і головних уборів, взяти участь у відборі компаній для презентації та продажу одягу в національному «UA pop-up store», який буде працювати під час однієї з головних щорічних подій у світі моди Milan Fashion Week 2023, з 21 по 24 вересня 2023 року.

Дедлайн подання заявки: 5 серпня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3OBtgwH

Конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців Охтирської міської територіальної громади

В межах реалізації програми розвитку малого і середнього підприємництва Охтирської міської територіальної громади на 2021-2023 роки та відповідно до розпорядження міського голови від 12 липня 2023 року №87-ОД «Про проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапів)» розпочався конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців Охтирської міської територіальної громади. Переможці конкурсу отримають грант у розмірі 100 000 грн.

 Дедлайн подання заявки: 22 серпня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3Kk7hHP

Кліматичні інноваційні ваучери для МСП 2023

Переможці конкурсу отримають грант у розмірі 100 000 грн. Українські малі та середні підприємці можуть отримати грант до 50 000 EUR на розробку кліматичних інновацій та екологічних технологій, що зменшують викиди парникових газів та підвищують ефективність споживання енергії.

Дедлайн подання заявки: 30 вересня 2023

Дізнатись більше: https://climate.biz/

Освіта

Навчання, менторська підтримка та гранти: Startup Ukraine та MOM запускають програму підтримки мікро- та малого бізнесу

Центр підприємництва та інновацій Startup Ukraine та Міжнародна організація з міграції запускають програму підтримки «Як створювати та розвивати бізнес в Україні?». Під час програми учасники навчаться розробляти бізнес-план, отримають глибоке розуміння бізнес-процесів та можливість залучити кошти на свою справу.

Дедлайн подання заявки: серпень 2023 року

Дізнатись більше: https://startupukraine.com/support-program/

Безкоштовна освітня програма для жінок, що прагнуть створити власний IT-бізнес

Український технологічний університет SET University у партнерстві із провідною екосистемою для розвитку EdTech-проектів SuperCharger Ventures запускають пре-акселераційну програму We.brave.

Дедлайн подання заявки: 13 серпня 2023 року

Дізнатись більше: https://bit.ly/3pIopAd

Як продавати на міжнародних маркетплейсах: набір компаній на другий сезон консультаційного центру електронної комерції

У межах діяльності Програми EU4Digital у співпраці з проєктом Міжнародного торгового центру (ITC), який фінансується урядом Японії, триває відбір учасників на другий сезон консультаційного центру електронної комерції. Проєкт спрямований на розширення транскордонних продажів з ЄС через міжнародні торговельні майданчики Amazon, Ebay, Etsy, Zalando, Pigu, Allegro, OTTO, Bol, Kaufland.

Дедлайн подання заявки: 31 липня 2023 року

Дізнатись більше: https://bit.ly/443dLSN