Вітаємо нового учасника команди Секретариату UNIC!

13 січня, 2020
Новина

Сергій Мартинюк – фахівець з бізнес-комунікацій, стратегічний консультант, що має великий досвід розробки та імплементування комунікаційних технологій. Вміння алгоритмізувати рішення складних задач, стратегічне системне мислення та здібність створювати креативні підходи до побудови комунікаційної активності – основні сильні сторони Сергія.

 У портфелі реалізованих проектів – співробітництво із цілою низкою крупних міжнародних  та українських компаній, багато з яких під час реалізації стратегічних комунікаційних програм ставали лідерами висококонкурентних ринків.

 До того, як приєднатися до команди UNIC Сергій працював як у комунікаційних агенціях, так і на посаді PR-директора великих комерційних компаній, а також як зовнішній консультант зі стратегічних комунікацій. До обов’язків Сергія входило створення та втілення комунікаційних стратегій, побудова особистого образу топ-менеджерів та публічних осіб, створення легенд для продуктів та торгівельних марок, копірайтинг будь-якої складності, спічрайтинг, SMM, а також розробка програм соціальної відповідальності великого бізнесу.

 «Оздоровлення суспільства та економіки є нашою відповідальністю перед наступниками та собою особисто. Ефективне використання комунікаційних технологій на базі синергічних можливостей всіх учасників таких бізнес-спільнот як UNIC дає можливість суттєвих змін у бізнес- і соціальному середовищах,» – вважає Сергій Мартинюк.