Навчання в Академії Ділової Доброчесності UNIC розпочато!

01 грудня, 2021
Новина

Листопад 2021 року став знаковим для Всеукраїнської мережі доброчесності та комплаєнсу, адже відбулася офіційна презентація освітнього проєкту — Академії Ділової Доброчесності. Було проведено перші два тренінги для майже 50 учасників у змішаному форматі.

Партнером UNIC в частині підготовки та проведення тренінгів виступила Arzinger law firm в особі кураторів курсів — Лани Севастопольської, партнерки, адвокатки, спів-керівниці практик Антикорупційного комплаєнсу та етики бізнесу (курс «Sales and Marketing Compliance: баланс між можливостями та ризиками») та Алесі Павлинскої, радниці практик трудового права та корпоративного/M&A (курс «HR Compliance від підбору до звільнення»).

10 листопада, під час тренінгу «Sales and Marketing Compliance: баланс між ризиками та можливостями» учасники дізналися про роль менеджменту при побудові комплаєнсу, про основні ризики з точки зору комплаєнсу під час промоції, маркетування та продажу продукції і як забезпечити сталий ріст продажів. На цьому ж тренінгу учасники разом з кураторами проаналізували реальні кейси й кращі практики та отримали практичні рекомендації щодо впровадження практик комплаєнсу у бізнесі.

Відгук учасниці: «Тренінг був живий, насичений та найголовніше, — з практичними кейсами. Окрема подяка організаторам, що популяризують комплаєнс для українського бізнесу».

Олена Рожина, ТОВ «ДІАЛОГ ДІАГНОСТІКС»

24 листопада відбулася подія для HR фахівців та СЕО компаній на тему «HR Compliance від підбору до звільнення», під час якої експерти поділилися своїм досвідом, знаннями та практичними кейсами на тему роботи з персоналом у відповідності до життєвого циклу працівника.

Відгук учасника: «Тренінг про HR Compliance та й взагалі подібні навчальні заходи у сфері комплаєнсу рекомендую проходити всім HR спеціалістам без винятку. Щоби значно покращувати процес взаємодії як з кандидатами на роботу, так і зі співробітниками компанії, в якій вони працюють».

Валерій Войтко, фахівець з пошуку та підбору персоналу, НАК «Нафтогаз України»

Слідкуйте за розкладом наступних подій на нашій сторінці у фейсбук та до наступних зустрічей!