Група Нафтогаз стала партнером Всеукраїнської Мережі Доброчесності та Комплаєнсу

16 грудня, 2019
Новина

Минулої п’ятниці Група Нафтогаз і Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) підписали Меморандум про партнерство. З боку Нафтогазу меморандум підписав перший заступник голови правління Сергій Перелома, з боку UNIC – голова Виконавчого комітету Іван Сакаль і голова Секретаріату Мережі Гаяне Каракашян.

Як зазначив Сергій Перелома, партнерство з UNIC є частиною реалізації стратегії групи Нафтогаз, спрямованої на побудову ефективного, прозорого та соціально відповідального бізнесу та боротьбу з корупційними проявами. Він також нагадав, що Нафтогаз став однією з перших державних компаній, яка запровадила комплєнс-функцію.

«Співпраця між UNIC та Нафтогазом сприятиме покращенню репутації групи Нафтогаз, посиленню її іміджу як компанії з потужною комплаєнс та антикорупційною програмою і, внаслідок цього, – полегшенню доступу до міжнародного фінансування. Крім того, розвиток комплаєнс-системи в групі забезпечить підвищення ефективності її роботи в цілому», – підкреслив Сергій Перелома.