МЕРЕЖА ВІДКРИВАЄ "ОСВІТНЮ ПЛАТФОРМУ UNIC”

06 травня, 2020
Новина

Фундаментом Всеукраїнської Мережі Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) є три головних напрямки діяльності. Мережа створювалася як майданчик для просування ідеї відповідального бізнесу, платформа для впровадження стандартів доброчесності відповідно до кращих міжнародних практик і освітній проєкт, що популяризує ідею доброчесності та прозорості серед громадськості та бізнесу. Протягом трьох років ми проводили цілу низку заходів, що мали на меті серед інших і освітні цілі. Подібних активностей стає дедалі більше, вони потребують особливої уваги та окремої програми з організації та просування.

Сьогодні ми відкриваємо “Освітню платформу UNIC”, яка зосередить у собі всю освітню діяльність Мережі. Її старт приходиться на часи, коли увага аудиторії, на яку розраховані наші програми, цілковито зосереджена в онлайні. Тому зараз платформа складатиметься з двох потоків:
1. Серія просвітницьких відеолекцій з основ комплаєнсу.
2. Серія вебінарів з практичних питань комплаєнсу, лекторами у яких будуть кращі експерти з комплаєнсу компаній-учасників UNIC.

Слідкуйте за анонсами на нашій Фейсбук-сторінці (вони будуть відмічені спеціальним лого Освітньої платформи) та підписуйтеся на офіційний канал Мережі на Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfMNFZtK-Q8Ax0HJbxVy7og