Масштабування під час війни: регіональні семінари для бізнесу

16 листопада, 2022
Новина

Масштабування під час війни: регіональні семінари для бізнесу

UNIC у партнерстві з Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національним проектом Дія.Бізнес та Prozorro.Продажі розпочинає серію безкоштовних регіональних заходів для національного середнього бізнесу «Чи є шанси для масштабування українського бізнесу під час війни?»

Місцевий регіональний бізнес чи не найбільше постраждав через російське вторгнення в Україну. Попри все, бізнес продовжує працювати на підтримку економіки країни.

Розуміючи сьогоденні виклики, UNIC спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проектом Дія.Бізнес та Прозорро.Продажі ділитимуться конкретними прикладами та розповідатимуть про можливості, які допоможуть бізнесу триматися на плаву в цих непростих умовах.

Отже, під час заходу ви зможете дізнатися:

  • Про експортні можливості національного проекту Дія.Бізнес, основні вимоги до українських компаній для освоєння нових ринків від Офісу з розвитку підприємництва та експорту;
  • На прикладі Європейського банку реконструкції та розвитку про те, якими фінансовими можливостями підприємці можуть скористатися вже зараз;
  • Прозоро. Продажі розкажуть про функціонал своєї системи та як завдяки державним аукціонам можливо розширити свій бізнес.

Окрема частина заходу буде присвячена впливу питань доброчесності та репутації компанії на реалізацію таких можливостей. Ви дізнаєтеся, чому питання репутації бізнесу сьогодні може стати запорукою для відкриття нових джерел фінансування та масштабування бізнесу. Представники бізнесу пояснять, як впровадження комплаєнс-систем впливає на мінімізацію ризиків шахрайства і корупції у своїй діяльності.

Чому бізнесу буде цікаво відвідати наші регіональні заходи?

Цей захід буде цікавий регіональному середньому бізнесу, який працює в реальному секторі і шукає можливості й ресурси для розширення своєї компанії. Підприємці дізнаються інформацію про можливості для бізнесу з перших рук від провідних експертів і практиків та зможуть поставити запитання, які їх цікавлять.

Перший захід із серії відбудеться 25 листопада об 11:00 в м. Київ (офлайн). До участі запрошуються представники середнього українського бізнесу м. Києва та Київської області.

УВАГА! Кількість місць обмежена. Кожен запит на участь буде оброблятися індивідуально. Після підтвердження участі ви отримаєте лист з деталями, у тому числі з місцем проведення заходу.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/bnPAjzD7oKbjf2zV8

Наступні регіональні заходи відбудуться в Івано-Франківську, Чернівцях та Луцьку. Слідкуйте за оновленнями на нашій сторінці.

Серію заходів «Чи є шанси для масштабування українського бізнесу під час війни?» буде проведено за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС (EUACI) Антикорупційна ініціатива ЄС– провідної антикорупційної програми в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії.