Київський міжнародний економічний форум 2019

09 жовтня, 2019
Подія

Маємо честь запросити Вас на Київський міжнародний економічний форум 2019 (КМЕФ), який вже шостий рік поспіль є головною бізнес-подією, що присвячена актуальним для економічного розвитку країни питанням. Захід відбудеться 8-9 листопада 2019 року у місті Києві та проходитиме на найвищому рівні за участю представників українського Уряду та парламентаріїв, відомих економістів, бізнесменів та провідних експертів.

Тема цьогорічного Форуму, що відбудеться 8–9 листопада 2019 року: “Creating the Future in a Changing World”.

UNIC є інформаційним партнером Форуму цього року. Для участі у заході, будь ласка, реєструйтеся: https://forumkyiv.org/uk/forum/2019/terms. Для учасників UNIC діє знижка 20% за промокодом Unic_20.

Головне питання форуму в 2019 році – майбутнє в мінливому світі. Від бізнес-кейсів до далекоглядних ідей – доповідачі КМЕФ розкажуть про швидкі зміни економіки під впливом технологій. Підприємці, топ-менеджмент, аналітики і стратеги компаній, а також керівники міжнародних організацій дадуть відповідь на головне питання: що таке четверта промислова революція і як до неї підготуватися?

Щорічно Форум збирає близько 2000 гостей та доповідачів з більш ніж 30 країн для створення комплексних стратегій модернізації бізнесу з акцентом на адаптивність та інновації.

Цього року очікуємо серед гостей прогресивних та впливових представників українського політикуму, громадського суспільства та світової бізнес спільноти, успішних реформаторів з інших країн, бізнес-лідерів й визначних економістів, послів, науковців, представників місцевих та закордонних ЗМІ. Близько 100 спікерів з 35 країн світу візьмуть участь у роботі КМЕФ 2019.

Більш детально з програмою КМЕФ 2019 Ви можете ознайомитися на сайті www.forumkyiv.org. Контакти Організаційного комітету КМЕФ: info@forumkyiv.org, +380 44 496 30 38.

Чекаємо на зустріч з Вами на КМЕФ 2019!