Хочемо представити вам новий склад редакційної колегії Дайджесту Ділової Доброчесності

04 листопада, 2022
Новина

Хочемо представити вам новий склад редакційної колегії Дайджесту Ділової Доброчесності!

Саме ця команда долучиться до удосконалення експертних матеріалів про культуру ведення доброчесного бізнесу та про актуальні питання секторального комплаєнсу в Україні та світі, що готують учасники та партнери UNIC.

Отож, вітаємо учасників редакційної колегії:

“Нам дуже приємно бачити у складі редакційної колегії провідних фахівців компаній-учасниць UNIC. Впевнена, що участь експертів у створенні дайджестів зробить їх практичними та цінними інформаційними продуктами у сфері ділової доброчесності, оскільки вони міститимуть світові тренди, унікальні погляди, напрацювання та кейси професіоналів. З нетерпінням очікуємо на перші результати роботи. Запрошуємо вас читати матеріали та ділитися своїми відгуками”, - розповідає про свої враження про оновлений склад редколегії Antonina Prudko, Голова Секретаріату Мережі.

Дайджест Ділової Доброчесності (Business Integrity Digest) – це експертний матеріал, що викладено в форматі розширеної статті, мета якого роз'яснити актуальні питання секторального комплаєнсу, етики, антикорупції чи пов'язаних із ними тематик, розглядаючи різні аспекти доброчесних практик в Україні та світі. Зазвичай, Мережа публікує Дайджест українського та англійською мовами раз на два місяці.

Ознайомитися з Дайджестами можна за посиланням (необхідно мати аккаунт): https://bit.ly/3RoBuHr