HARD TALK З ДІЮЧИМ СУДДЕЮ РОМАНОМ БРЕГЕЄМ Що не так із судовою системою та що має зробити Україна?

27 квітня, 2021
Подія

Модератор – Лана Сінічкіна, адвокат, партнер Arzinger, Член Виконавчого комітету UNIC

У ФОКУСІ: Роман Брегей – суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду

ЧОМУ САМЕ ВІН? Біографія пана Романа унікальна як для представника української системи правосуддя. За час свого 15-річного суддівства пану Роману вдалось уникнути набуття сумнівної репутації та звинувачень у корупції та некомпетентності, так само як і великих непідтверджених статків. При цьому він не соромиться виступати із категоричною і проактивною позицією щодо реформування судової системи України.

ПРО ЩО ПОГОВОРИМО? Неможливість досягнення справедливості в судах України – це головний фактор, що заважає оздоровленню та розвитку нашої держави, робить безперспективними всі інші важливі реформи в країні, руйнує інвестиційний клімат та змушує українців іммігрувати в інші країни. Проте, незважаючи на тиск суспільства з середини та конкретні вимоги з боку зовнішніх партнерів України, вже кілька років поспіль ми спостерігаємо зберігання статусу кво – корупція та тіньові схеми продовжують панувати у судах.

Пані Сінічкіна вирішила поговорити без прикрас з людиною, яка знає систему із середини. Будуть обговорювати проблеми та причини незадовільного стану судової системи, і що треба зробити, щоб судді почали професійна та неупереджено справляти правосуддя.

Дата 12 травня

Час 16.00 - 17.00

Реєстрація https://forms.gle/dc2L5VUfxSxdqfTS8

Захід проходить онлайн