Головою Комітету з питань доброчесності UNIC обрано Павла Верхняцького

04 березня, 2024
Новина

28 лютого, під час свого засідання члени Комітету з питань доброчесності Мережі обрали новим головою Комітету Павла Верхняцького, Керуючого Партнера та Директора COSA.

Павло Верхняцький має широкий багаторічний досвід у питаннях доброчесності, комплаєнсу та етичного ведення бізнесу в Україні, а також є спеціалістом в галузі корпоративної розвідки та комплаєнсу на міжнародному рівні. Павло керує проєктами глибокого дью ділідженсу з дослідження доброчесності та виявлення корупційних і санкційних ризиків в діяльності юридичних осіб по всьому світу, а також корпоративними розслідуваннями та проектами з розшуку активів. Він консультує українські та міжнародні компанії в питаннях виходу на іноземні ринки та вибудовування відносин зі стейкхолдерами. Також він є членом Громадської ради при Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК), членом Комітету аудиту, управління ризиками та етики Українського Червоного Хреста та співголовою Комплаєнс клубу Американської Торговельної Палати в Україні.

UNIC вітає Павла Верхняцького з обранням головою Комітету з питань доброчесності, бажає успіхів та наснаги у важливій роботі Комітету з просування та відстоювання доброчесних практик ведення бізнесу.