Перші щорічні збори Учасників Мережі

23 травня, 2018
Подія

ВПРОВАДЖЕННЯ КУЛЬТУРИ ДІЛОВОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ – ПЕРШИЙ РІК ДІЯЛЬНОСТІ МЕРЕЖІ. ОБГОВОРЕННЯ ДЛЯ КОМПАНІЙ, ЩО ПРАЦЮЮТЬ В УКРАЇНІ, ТА ПЕРШІ ЩОРІЧНІ ЗБОРИ УЧАСНИКІВ МЕРЕЖІ

Діяльність Мережі: досягнення та плани 

У ході зустрічі Мережа представить свій Річний звіт діяльності, а Виконавчий комітет та Комітет з доброчесності презентують результати своєї роботи. Експертна група презентуватиме свою діяльність та поділиться результатами своєї роботи над розробкою продукту Оцінки юридичних ризиків для Учасників. 

У рамках заходу відбудеться схвалення шляхом голосування Річного звіту, Етичного стандарту, змін до Меморандуму про партнерство та річного бюджету Мережі. Мережа також проведе обрання нового учасника Виконавчого комітету.

Під час експертної панелі відбудеться обговорення процедури сертифікації рівня доброчесності Учасників Мережі, а саме викликів та переваг, які вона створює. 

Учасники 

Уповноважені представники компаній-учасників Мережі запрошуються до голосування відповідно до програми заходу. Усі інші гості запрошуються в якості спостерігачів. Захід відкритий для власників та топ-менеджменту компаній, зокрема приватних та державних підприємств, українських представництв міжнародних компаній, великого, малого та середнього бізнесу в усіх сферах діяльності, представників державних органів, груп громадянського суспільства, бізнес-асоціацій, а також міжнародних та локальних партнерів. 

За посиланням можна ознайомитися з Порядком денним Зборів (українською): https://goo.gl/JENtW1 

Реєстрація 

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Просимо перейти за посиланням для подання вашої заяви: https://goo.gl/forms/7QLK04lprmAw8xzs1

Вам буде надіслано електронне повідомлення з зазначенням статусу вашої реєстрації. Кінцевий термін реєстрації – 28 травня 2018 року (до кінця робочого дня). 

Реєстрація може бути продовжена або завершена до кінцевого терміну з огляду на обмежену спроможність відповідного місця проведення заходу. У разі виникнення питань щодо реєстрації або з інших питань просимо, будь ласка, звертатися до Анни Попової за телефоном: +38 067 543 70 33 або електронною поштою: info@unic.org.ua