Друзі! Раді повідомити, що Мережа відкриває набір експертів до Агро-продовольчої групи

15 лютого, 2023
Новина

Друзі!

 Раді повідомити, що Мережа відкриває набір експертів до Агро-продовольчої групи, яку було створено в січні 2023 року.

 Потреба створення такої групи виникла з огляду на приєднання останнім часом низки аграрних і харчових асоціацій та компаній до спільноти UNIC. Саме вони ініціювали започаткування на базі UNIC майданчика для формування єдиних секторальних стандартів етичного ведення бізнесу. Метою роботи групи стане опрацювання поточних системних проблем агросектору, пов’язаних із недоброчесними практиками, підготовка спільних пропозицій їх вирішення згідно основ комплаєнсу та реалізація таких рішень завдяки налагодженню продуктивного діалогу з представниками влади.

В кінцевому результаті завдяки роботі групи маємо отримати формування в української аграрної бізнес-спільноти загального бачення щодо сталого, стійкого та інклюзивного розвитку України вцілому та агробізнесу зокрема.

 З огляду на вищезазначене, Мережа планує вже у березні 2023 року затвердити персональний склад та розпочати повноцінну роботу групи. UNIC має намір залучити до складу такої експертної групи як представників українського агробізнесу, дистриб'юторів та торговельних мереж, так і представників міжнародних та громадських організацій. Координатором групи стане Микола Бабенко, Голова Виконавчого комітету UNIC, Голова правління “КоФармінг Україна”.

У разі зацікавленості участі у цій експертній групі представника Вашої компанії, прохання до 28 лютого включно надіслати резюме кандидата до Секретаріату Мережі на електронну скриньку info@unic.org.ua із зазначенням теми листа «Агро-продовольча експертна група».

Звертаємо увагу, що пропоновані кандидати повинні:

  1.  володіти предметними знаннями міжнародних документів, стандартів та внутрішнього законодавчого регулювання аграрного або продовольчого секторів, а також методичних та роз’яснювальних матеріалів, що були затверджені компетентними органами, правозастосовної практики;
  2.  мати попередній досвід роботи у аграрній або продовольчій сфері (або досвід юридичної практики у цій сфері).

 Інформація щодо досвіду та знань кандидата обов’язково має бути зазначена у його резюме. Персональний склад експертної групи буде визначено та затверджено Виконавчим комітетом UNIC.

 З приводу додаткових питань, можна звертатись за тел.: +38 067 544 00 93 або ж надіславши листа на email: info@unic.org.ua.