Друзі! Продовжуємо вас знайомити з учасниками UNIC в межах рубрики #ЮНІКальний_бізнес, сьогодні на черзі - юридична фірма Sayenko Kharenko

21 квітня, 2023
Новина

Друзі! Продовжуємо вас знайомити з учасниками UNIC в межах рубрики #ЮНІКальний_бізнес, сьогодні на черзі - юридична фірма Sayenko Kharenko.

Sayenko Kharenko має глобальну репутацію провідної української юридичної фірми з міжнародною орієнтацією, що надає повний спектр послуг. Заснована у 2004 році, зараз фірма є однією з найбільших юридичних компаній України й налічує понад 100 юристів. За 19 років Sayenko Kharenko допомогла понад 2000 клієнтам із 60 країн світу: від міжнародних корпорацій до некомерційного сектору.

Понад 100 разів Sayenko Kharenko визнавали юридичною фірмою №1 в усіх основних галузях права та більш ніж 30 разів — «Фірмою року в Україні» за версією найбільш престижних професійних видань.

Фірма має великий досвід надання правової допомоги клієнтам з різноманітних галузей: банківські послуги, енергетика, аграрний сектор, транспорт та інфраструктура, природні ресурси, державний сектор, медіа, технології та комунікації.

“Sayenko Kharenko сповідує нульову толерантність до корупції, має внутрішню антикорупційну програму та уповноваженого щодо запобігання корупції. Фірма працює прозоро та прагне долучатися до побудови країни, в якій бізнес та держава дотримуються ідей етики та відповідальності”, - наголошують в компанії.

Дякуємо Sayenko Kharenko за високу професійність, довіру та готовність разом працювати над розвитком прозорого та відповідального бізнесу в Україні!

Дізнавайтеся, як стати учасником UNIC за посиланням http://bit.ly/3j2HkCe