Друзі! Продовжуємо вас знайомити з учасниками UNIC, - сьогодні героєм рубрики #ЮНІКальний_бізнес стала компанія COSA

12 квітня, 2023
Новина

Друзі! Продовжуємо вас знайомити з учасниками UNIC, - сьогодні героєм рубрики #ЮНІКальний_бізнес стала компанія COSA

COSA – це професійна компанія корпоративної розвідки та комплаєнсу, яка допомагає міжнародним компаніям безпечно виходити на нові ринки та успішно вести бізнес в невизначених умовах, будувати вигідні довготривалі партнерські стосунки та співпрацювати лише з надійними контрагентами за кордоном.

Компанія має штаб-квартиру в Україні та присутня у Великій Британії, Литві, Пакистані та Туреччині. Досвід належної перевірки доброчесності, транскордонних розслідувань і стратегічної розвідки у понад 80 країнах світу дозволяє команді COSA фахово консультувати мультинаціональних клієнтів із різних галузей промисловості, які дбають про безпеку, комплаєнс, доброчесність і сталий розвиток бізнесу.

Співпрацюючи з внутрішніми відділами корпоративної безпеки та юридичними департаментами, комплаєнс-офіцерами, СЕО та власниками бізнесів, СOSA надає консультаційні послуги з розширення мережі контрагентів, безпечної реалізації M&A та інвестиційних проектів, здійснення корпоративних розслідувань, впровадження комплаєнс-програм та проведення регулярних комплаєнс-перевірок.

З самого свого заснування у березні 2014 року, COSA робить свій внесок в очищення українського та міжнародного бізнес-середовища від зв’язків з токсичними елементами, тим самим обмежуючи діяльність недобросовісних учасників ринку. З початком повномасштабного вторгнення Росії на територію України експерти COSA активно працюють на санкційному треку. Використовуючи свій досвід комерційної роботи у різних країнах світу, команда COSA зосередила свої зусилля на розробці пропозицій щодо посилення санкцій проти агресора, виявленні та боротьбі з методами ухилення від санкцій.

“Наріжним каменем діяльності COSA є підтримка високих етичних стандартів ведення бізнесу та розповсюдження цих принципів серед партнерів, клієнтів та інших представників екосистеми компанії. Саме тому COSA була серед компаній-засновниць UNIC. Вже більше п’яти років команди COSA та UNIC рухаються пліч-о-пліч на шляху до побудови транспарентного та відповідального бізнес-середовища в Україні, впроваджуючи високі стандарти доброчесності ведення економічної діяльності”, - наголошують в компанії.

Дякуємо компанії COSA за професійність та високий внесок у розвиток доброчесного бізнес-середовища України і активну боротьбу з недобросовісними учасниками українського ринку!

Дізнавайтеся, як стати учасником UNIC за посиланням  http://bit.ly/3j2HkCe