До Експертної групи UNIC з фармацевтичного напрямку доєдналися нові члени!

26 липня, 2022
Новина

До Експертної групи UNIC з фармацевтичного напрямку доєдналися нові члени!

За рішенням Виконавчого комітету, до Експертної групи було включено Ольгу Боженко, Арцінгер, та Олександра Яніва, Санофі Авентіс Україна. Вітаємо нових членів та бажаємо цікавої і результативної роботи у складі Групи!

Основною метою роботи Експертної групи є популяризація принципів доброчесності та комплаєнсу поміж представників фармацевтичної індустрії. Серед довоєнних пріоритетів Експертної групи - збір і аналіз інформації щодо етичної поведінки фармацевтичних компаній на ринку та стандартизація доброчесних практик. З початку повномасштабного вторгнення члени Групи займаються експертуванням пов’язаних із війною проектів рішень Уряду та Міністерства охорони здоров’я України і підготовкою пропозицій до таких рішень в контексті дотримання прав і свобод людини, відповідності вимогам міжнародних стандартів, а також положенням антимонопольного та антикорупційного законодавства, тощо.

Нагадаємо, що до складу Експертної групи UNIC з фармацевтичного напрямку входять представники бізнес учасників Мережі – компаній сектору та юридичних фірм з відповідною практикою – Сандоз Україна, Санофі Авентіс Україна, Серв'є Україна, Бі.Браун Медікал Україна, Арцінгер, Дентонс Юроп Україна, СіЕмЕс Камерон МакКенна Україна.