COMPLIANCE & ANTI-FRAUD FORUM – 2024

08 лютого, 2024
Новина

UNIC запрошує взяти участь у щорічному Міжнародному «COMPLIANCE & ANTI-FRAUD FORUM – 2024», який цього року пройде 25 квітня у м. Києві в готелі Mercure Kyiv Congress за організації Компанії ”Business-Format Group! Формат проведення Форуму ОФЛАЙН+ОНЛАЙН.

 

Нові виклики, антикорупційний комплаєнс, клієнтоорієнтованість, стрес-менеджмент, взаємодія Комплаєнс офіцерів, Керівників юридичних служб та спеціалістів Anti-Fraud, а також багато іншого стануть предметом обговорення на Форумі цього року!

 

Цього року Форум традиційно збере для професійного спілкування та обміну досвідом 100+ Керівників Служб Compliance та запобігання корупції, Anti-Fraud та корпоративній безпеці, внутрішнього контролю та управлінню ризиками, а також Керівників юридичних департаментів Компаній та Банків. Також до участі у Форумі також зможуть приєднатись ONLINE учасники з інших країн!

ЩО ЦІКАВОГО ВАС ЧЕКАЄ НА ФОРУМІ ЦЬОГО РОКУ:

 

  • ГОЛОВНІ ТЕМИ Інноваційні підходи Anti-Fraud та міжнародні стандарти Compliance. Нові виклики та майбутні тренди, стрес-менеджмент та ефективна взаємодія Compliance & Legal & Anti-Fraud, а також багато іншого стануть предметом обговорення на Форумі цього року!
  • ГОЛОВНИЙ АКЦЕНТ Як управляти майбутнім та контролювати сьогодення? Провідні експерти у сфері протидії шахрайству та запобігання корупції поділяться з вами своїми практичними кейсами, інсайтами та рекомендаціями!
  • ДІЛОВА ПРОГРАМА + НЕТВОРКІНГ. Ваш день на Конференції буде наповнений не тільки практичними кейсами, новаціями, гарячими дискусіями, прогнозами на майбутнє, а й душевним спілкуванням у колі колег! По завершенні Форуму – Сертифікат про участь у Конференції із підтвердженням CPE-годин!

 

Мережа виступає інформаційним партнером заходу. Реєструйтеся прямо зараз на сайті організаторів та до зустрічі на Конференції!