Відбір експертів для визначення готовності до сертифікації

20 серпня, 2018
Новина

Шановні учасники Мережі!

Дійсним висловлюємо Вам свою повагу та повідомляємо про наступне – 20 серпня 2018 року оголошено збір попередніх пропозицій від кандидатів в експерти для допомоги з визначення готовності до сертифікації учасників Мережі.

Перед поданням заявки на проходження сертифікації учасник Мережі проходить самооцінювання шляхом заповнення опитувальника, щоб впевнитися в тому, що він максимально відповідає вимогам анкети. Секретаріат Мережі допомагає визначитися із готовністю до сертифікації учасниками Мережі, що виявили інтерес до проходження незалежного оцінювання. Саме з метою визначення експерта, який спільно з Секретаріатом забезпечуватиме надання відповідної допомоги компаніям-учасницям, Мережею оголошено цей відбір.

Враховуючи репутацію на ринку послуг – Ваша компанія може бути зацікавлена в подачі попередньої пропозиції для даного відбору.

До усіх заявок має бути додано резюме англійською мовою (наприклад, у форматі Europass через https://bit.ly/2AkQYIG) та фінансова пропозиція із зазначенням фіксованої вартості надання одного пакету рекомендацій щодо зменшення ризиків і удосконалення внутрішніх процедурних документів одному учаснику Мережі, а також короткий опис підходу до розробки таких рекомендацій.

Резюме відбору та вимоги до кваліфікації детальніше описані в Технічному завданні за посиланням: https://bit.ly/2nU4Otc.

Термін подання заявки – до кінця робочого дня 03 вересня 2018 року. Заявки приймаються електронною поштою на адресу: info@unic.org.ua. Протягом 2-х тижнів з дати цього оголошення зацікавлені кандидати можуть звертатись до Секретаріату Мережі за роз’ясненнями.