Додатковий збір попередніх пропозицій від кандидатів в незалежні експерти UNIC!

04 листопада, 2019
Новина

У зв’язку з втратою однією з компаній статусу Незалежного експерта Мережі UNIC оголошує про початок додаткового збору Попередніх пропозицій від кандидатів в Незалежні Експерти UNIC для заповнення цієї позиції!

Позиція буде цікавою для компаній, у яких наявна працююча практика у сфері комплаєнсу, а у її персоналу – необхідна кваліфікація та досвід у цій сфері. Для таких компаній відкривається чудова можливість долучитися до одного з найважливіших етапів впровадження культури доброчесності – сертифікації рівня комплаєнсу.

Позиція здебільшого передбачає роботу з компаніями, які мають до 10 працівників та річний дохід яких не перевищує 2 млн євро, а також з асоціаціями різних розмірів. Тому перевага під час відбору надаватиметься компаніям, які мають відповідний досвід та готові й надалі працювати як Незалежні експерти з такими суб’єктами.

Пропозиції мають містити:

  •  відомості про кандидата на позицію незалежного експерта;
  • короткий опис відповідних послуг з зазначенням будь-яких сфер спеціальних знань;
  • опис попередніх проектів чи подібної діяльності за останні 3 роки;
  • перелік власного персоналу, який буде залучено для роботи як проектної команди;
  • інформацію, чому саме цей кандидат має бути відібраний;
  • зразок договору з необхідним обсягом оцінки.

Детальні вимоги до пропозицій для участі у відборі наведені в Розділі 5 Процедури Сертифікації. Будь ласка, обов’язково ознайомтеся з процедурою Сертифікації під час підготовки попередніх пропозицій.

Пропозиції надаються виключно в електронному вигляді на адресу Секретаріату (іnfo@unic.org) з поміткою «Попередні пропозиції_Оцінка». Формат пропозицій pdf або Word українською та англійською мовами.

Дедлайн надання попередніх пропозицій – кінець робочого дня 04 грудня 2019 року.

Протягом 2-х тижнів з дня цього оголошення зацікавлені кандидати можуть звертатись до Секретаріату Мережі за роз’ясненнями.


Не зволікайте, Ваша участь важлива для нас!