4 квітня 2018 року спеціально для UNIC Trace International Inc. проводить вебінар

21 лютого, 2018
Подія

4 квітня спеціально для UNIC Trace International Inc. проводить вебінар на тему: 
«Зменшення ризиків для Вашої компанії, комплаєнс та найкращі практики перевірки третіх осіб»

TRACE International, Inc. є всесвітньо визнаною організацією з протидії хабарництву та провідний провайдер рішень щодо управління ризиками пов’язаними з третіми особами.

Радник Trace Internationa Inc. Ілля Антоненко на практичних прикладах розповість про економічно вигідні інструменти перевірки третіх осіб  та поділиться досвідом обґрунтування витрат на комплаєнс та шляхи оптимізації таких витрат.

Дата: середа, 4 квітня 2018 
Час: 17-18 (за київським часом)
Мова: російська
Доповідач: Ілля Антоненко, Радник, TRACE International Inc.
Тема вебінару: «Зменшення ризиків для Вашої компанії, комплаєнс та найкращі практики перевірки третіх осіб»

Запрошуємо реєструватися за посиланням. Посилання на вебінар буде надіслано зареєстрованим учасникам ближче до дати заходу.

Ряд міжнародних законів з протидії хабарництву, включаючи Закон про протидію корупції за кордоном (FCPA) вимагають, щоб компанії впроваджували комплаєнс та юридичний аудит. Оскільки глобальний тиск щодо антикорупційної діяльності продовжує зростати, а Україна запроваджує більш жорстке антикорупційне законодавство, більшість компаній в Україні інвестують в комплаєнс і вимагають від своїх ділових партнерів пройти надійний юридичний аудит. Цей вебінар дасть уявлення про найкращі практики юридичного аудиту та комплаєнсу, котрі відповідають міжнародним стандартам і пропонують практичні рекомендації щодо зменшення ризику хабарництва в компанії.