21 лютого 2023 року відбувся проєктний захід учасників Cluster Platform, організований COSA, компанією-учасницею UNIC, для підприємців та науковців технічного профілю

01 березня, 2023
Новина

21 лютого 2023 року відбувся проєктний захід учасників Cluster Platform, організований COSA, компанією-учасницею UNIC, для підприємців та науковців технічного профілю.

 Під час заходу учасники мали можливість заслухати виступи експертів з CIPE Ukraine, U.S.-Ukraine Business Council (USUBC) , Глобальний договір ООН в Україні, Офіс з розвитку підприємництва та експорту, Дія.Бізнес І Тернопіль, а також представників компаній та установ, що приєднались до проєкту Cluster Platform як підприємці та новатори.

Окрім питань підтримки українських підприємців в сучасних реаліях, під час заходу було піднято питання важливості впровадження практик доброчесності при залученні інвестицій та масштабуванні бізнесу. Зокрема Дар’я Білінська, Менеджер з підтримки учасників UNIC, поділилась з аудиторією можливостями, які надає компаніям членство в Мережі у питанні налагодження відносин з іноземними партнерами та залучення коштів на розбудову та відновлення бізнесу.

«Всім відомо, що міжнародна спільнота готова допомагати лише надійному бізнесу. І якраз комплаєнс є головним інструментом доведення гарної репутації компанії, зокрема завдяки попередженню юридичних, репутаційних та фінансових проблем, запобіганню шахрайства та сприянню підтримки безпеки працівників у компаніях. Саме діяльність UNIC покликана допомагати бізнесу змінювати внутрішні бізнес-процеси згідно кращих комплаєнс-практик, вміти працювати з ризиками та не допускати репутаційних і фінансових втрат, що особливо актуально в під час пошуку міжнародних партнерів та залучення коштів для виживання українського бізнесу”, - відмітила Daria Bilinska.

Дякуємо організаторам за запрошення, чудову організацію заходу, можливість виступити на ньому та познайомити аудиторію ближче з діяльністю та інструментами Мережі UNIC.

Довідково: Cluster Platform – донорський проєкт CIPE Ukraine, який реалізується COSA з метою підтримки українського бізнесу, що постраждав внаслідок війни, шляхом створення платформи, яка об’єднає малі та середні підприємства і науково-дослідні структури з різних регіонів України для встановлення кластерної бізнес-синергії та спрощення їхнього доступу до технологій та професійних послуг.