15 червня у місті Києві відбудеться офлайн-захід «Від Лугано до Лондона: бачення доброчесного бізнесу відбудови України»

14 червня, 2023
Подія

Вже у четвер, 15 червня, у місті Києві відбудеться офлайн-захід «Від Лугано до Лондона: бачення доброчесного бізнесу відбудови України», який ми організовуємо у партнерстві з коаліцією RISE Ukraine - Coalition for Reconstruction.

 Ділимось з вами другою частиною спікерів відкритого діалогу:

▪ Поліна Лисенко, Заступниця голови Національне Антикорупційне Бюро України

▪ Сергій Деркач, Заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України. (Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України)

 Співмодераторами заходу виступають:

▪ Антоніна Прудко, Голова Секретаріату UNIC

▪ Олексій Дорогань, виконавчий директор BRDO, співзасновник та член Правління коаліції RISE Ukraine

 Запрошуємо український бізнес до обговорення в колі експертів необхідних змін для досягнення високого рівня конкуренції на світовому ринку, відповідності умовам участі у проектах відбудови та залученні фінансової підтримки під час відновлення України.

 Участь у заході безкоштовна. Реєстрація обов’язкова за посиланням https://forms.gle/rdjwjMEjgnJAL9oAA (місце проведення повідомимо після реєстрації).

 Використай останню можливість потрапити на захід, оскільки кількість місць обмежена!

 У разі виникнення питань щодо участі, будь ласка, звертатися до Дар’ї Білінської за тел.: +38 067 372 33 06 або електронною поштою: daria.bilinska@unic.org.ua

 Захід організовано за підтримки Європейського союзу та Міжнародний фонд "Відродження" в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України».