Запрошуємо 31 травня на ЩОРІЧНІ ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ УЧАСНИКІВ МЕРЕЖІ

15 травня, 2024
Подія

Запрошуємо 31 травня взяти участь у ЩОРІЧНИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРАХ УЧАСНИКІВ МЕРЕЖІ на тему «Безпека доброчесного бізнесу під час відновлення як пріоритет стійкої європейської держави».

Цьогорічні Загальні Збори присвячуємо обговоренню ефективних механізмів, імплементація яких сприяє нашій євроінтеграції та посилює захищеність українського бізнесу, що працює в умовах воєнного стану та на відновлення України.

У широкому колі експертів обговоримо найближчі  зміни в законодавчому полі, які стимулюватимуть доброчесну роботу приватного та державного секторів,  просуватимуть  культуру  нульової толерантності до корупції, підвищуватимуть безпеку бізнесу зацікавленого у процесах відновлення та відбудови. Зокрема поспілкуємося про напрацювання спільної Декларації розсудливого та справедливого адміністрування, яка має стати дороговказом для прозорих відносин між державою та підприємцями. Мова також йтиме про вступ України до ОЕСР, виконання зобов’язань державою на цьому шляху, запровадження міжнародних стандартів у роботі державних органів й бізнес-спільноти.

Мережа залучає до діалогу три зацікавлені сторони: БІЗНЕС-ДЕРЖАВУ-МІЖНАРОДНИХ ПАРТНЕРІВ. Під час Зборів відбудуться відкриті обговорення та презентації на теми:

  • Декларація справедливого та розсудливого адміністрування – угода між державою і бізнесом для налагодження ефективної й незалежної співпраці
  • Шлях до ОЕСР: реформа відповідальності юридичних осіб за вчинення корупційних правопорушень
  • Як комплаєнс зобов'язання та міжнародні монітори можуть мінімізувати негативні наслідки для бізнесу

Також під час Загальних зборів Мережа прозвітує за роботу в 2023 році, розповість про основні досягнення, представить бюджет та плани на 2024 рік. Окремо, в межах Загальних Зборів відбудеться голосування за члена Виконавчого комітету UNIC.

Захід буде проведено за підтримки UNDP в Україні за фінансування уряду Японії.

Дата проведення: 31 травня 2023 року

Тривалість заходу: 11:00 – 16:00 (за Київським часом)

Формат заходу: офлайн, м. Київ. Місце проведення повідомимо після підтвердження реєстрації.

Участь у заході безкоштовна. Захід є відкритим для всіх зацікавлених стейкхолдерів. Реєстрація за посиланням - https://forms.gle/1sEsSuYvCcdv44pK6

Важливо: Оскільки кількість місць обмежена, перевага участі надається учасникам UNIC, представникам реального сектору, міжнародних організацій та фінансових інституцій, які підтримують український бізнес.

У разі виникнення питань щодо реєстрації або з інших питань просимо, будь ласка, звертатися за електронною поштою: info@unic.org.ua.