Медіа

Публічна позиція Мережі щодо недопустимості неетичних практик на фармацевтичному ринку
03 січня, 2024
Новини

Починаємо цей рік з офіційної позиції UNIC щодо роботи фармацевтичного сектору в Україні, що, сподіваємося, стане початком широкої адвокаційної кампанії серед бізнес-асоціацій та приватних компаній, яку ініціює Експертна група UNIC з фармацевтичного напрямку. Експертна група функціонує при Мережі та об'єднує представників провідних компаній фармацевтичного сектору та юридичних фірм, що мають практики охорони здоров’я. Закликаємо представників фармацевтичних компаній доєднуватися до позиції, її підтримки та поширення.

Детальніше
UNIC Дайджест_Ефективна наглядова рада
27 грудня, 2023
Публікації

Наглядові ради відіграють ключову роль у впровадженні етичних стандартів в серце підприємницької культури. Вони є важливим механізмом контролю за роботою компанії, забезпечуючи її відповідальну діяльність згідно дотримання закону та етичних норм.

Детальніше
UNIC провів обговорення з держкомпаніями щодо впливу антикорупційних стандартів ОЕСР на їх діяльність
22 грудня, 2023
Новини

18 грудня за підтримки ОЕСР відбувся семінар UNIC для державних компаній на тему «Як стандарти та інструменти по боротьбі з хабарництвом ОЕСР будуть підтримувати доброчесне ведення бізнесу в Україні».

Детальніше
У Києві зібралися представники бізнесу та ОЕСР для обговорення майбутніх змін в межах вступу до організації
19 грудня, 2023
Новини

15 грудня за підтримки ОЕСР відбувся семінар UNIC, присвячений темі «Як стандарти та інструменти по боротьбі з хабарництвом ОЕСР будуть підтримувати доброчесне ведення бізнесу в Україні».

Детальніше
Антоніна Прудко взяла участь у засіданні Групи з питань доброчесності від Антикорупційної мережі для Східної Європи та Євразії ОЕСР
05 грудня, 2023
Новини

Голова Секретаріату UNIC Антоніна Прудко виступила на засіданні Групи з питань доброчесності від Антикорупційної мережі для Східної Європи та Євразії ОЕСР у Парижі та розповіла міжнародній аудиторії про основні переваги співпраці ініціатив колективної дії з різними стейкхолдерами на прикладі Всеукраїнської мережі доброчесності та комплаєнсу.

Детальніше
UNIC організував серію практичних семінарів для підприємців, які працюють на Заході України на тему масштабування бізнесу під час війни
20 листопада, 2023
Новини

У жовтні-листопаді 2023 року UNIC організував серію регіональних заходів для бізнесу на тему «Прозорий бізнес та відбудова України: чи є шанси для масштабування під час війни», які пройшли у Львові, Луцьку та Івано-Франківську. Події були реалізовані за підтримки UNDP в Україні та фінансування Уряду Японії.

Детальніше
VI МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ КОРПОРАТИВНИХ ДИРЕКТОРІВ
16 листопада, 2023
Події

Запрошуємо вас взяти участь у VI МІЖНАРОДНОМУ ФОРУМІ КОРПОРАТИВНИХ ДИРЕКТОРІВ, який вже шостий рік поспіль збирає провідних експертів в галузі корпоративного управління, СЕО українських компаній, та членів наглядових рад державних підприємств для обговорення актуальних питань у сфері корпоративного управління.

Детальніше
UNIC став національним переможцем European Enterprise Promotion Awards 2023 та був окремо відзначений на європейському рівні під час церемонії нагородження Асамблеї МСБ
15 листопада, 2023
Новини

У 2023 році ініціатива з “Поширення культури доброчесності та стандартів комплаєнсу серед українських МСБ” від Всеукраїнської Мережі Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) стала переможцем на національному рівні у категорії 4 «Покращення бізнес-середовища та підтримка інтернаціоналізації бізнесу» European Enterprise Promotion Awards, що організовується Європейською комісією, та була окремо відзначена на європейському рівні.

Детальніше