Медіа

Новий освітній курс на Дія.Бізнес про мінімізацію ризиків та розбудову комплаєнсу бізнесом
18 березня, 2024
Новини

На порталі Дія.Бізнес доступний новий освітній курс «Зміцнюючи доброчесність: мінімізація ризиків та розбудова комплаєнсу бізнесом під час відбудови», який допоможе підприємцям здобути базові знання та розвинути практичні навички у сфері доброчесності та комплаєнсу, необхідні для посилення ділової репутації, що сприятиме розвитку та масштабуванню бізнесу в сучасних умовах.

Детальніше
UNIC і CIPE запускають спільний проєкт з популяризації комплаєнсу серед МСБ
13 березня, 2024
Новини

Друзі, ділимося чудовою новиною: UNIC запускає спільний пілотний проєкт за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE). Проєкт спрямований на зміцнення та просування культури доброчесності і стандартів комплаєнсу серед українських МСП, що планують долучитися до проєктів відновлення та реконструкції України.

Детальніше
Запрошуємо взяти участь у серії вебінарів від учасника Мережі, KPMG Ukraine
07 березня, 2024
Події

Запрошуємо взяти участь у серії вебінарів «Успішна та ефективна угода. Практичні аспекти процесу M&A.»

Детальніше
UNIC отримав відзнаку “Business Recognition Awards-2023” від Представництва ЄС в Україні
06 березня, 2024
Новини

29 лютого 2024 року UNIC отримав відзнаку “Business Recognition Awards-2023” в категорії «Національні фіналісти European Enterprise Promotion Awards 2023» під час нетворкінгу «ЄС для українських МСП: Разом вистоїмо!», організованого Представництвом ЄС в Україні.

Детальніше
Презентація освітнього курсу про мінімізацію ризиків та розбудову комплаєнсу бізнесом
05 березня, 2024
Події

Запрошуємо представників бізнесу на офлайн-презентацію освітнього курсу «Зміцнюючи доброчесність: мінімізація ризиків та розбудова комплаєнсу бізнесом під час відбудови».

Детальніше
Запрошуємо на захід від учасника Мережі - KPMG Ukraine
04 березня, 2024
Новини

Шановні колеги, запрошуємо вас взяти участь у панельній дискусії M&A Radar 2023: Стійкість та інвестиційні перспективи в Україні, що організовує компанія-учасниця Мережі - KPMG Ukraine.

Детальніше
Головою Комітету з питань доброчесності UNIC обрано Павла Верхняцького
04 березня, 2024
Новини

28 лютого, під час свого засідання члени Комітету з питань доброчесності Мережі обрали новим головою Комітету Павла Верхняцького, Керуючого Партнера та Директора COSA.

Детальніше
COMPLIANCE & ANTI-FRAUD FORUM – 2024
08 лютого, 2024
Події

UNIC запрошує взяти участь у щорічному Міжнародному «COMPLIANCE & ANTI-FRAUD FORUM – 2024», який цього року пройде 25 квітня у м. Києві в готелі Mercure Kyiv Congress за організації Компанії ”Business-Format Group”! Формат проведення Форуму ОФЛАЙН+ОНЛАЙН.

Детальніше