Медіа

UNIC став національним переможцем European Enterprise Promotion Awards 2023 та був окремо відзначений на європейському рівні під час церемонії нагородження Асамблеї МСБ
15 листопада, 2023
Новини

У 2023 році ініціатива з “Поширення культури доброчесності та стандартів комплаєнсу серед українських МСБ” від Всеукраїнської Мережі Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) стала переможцем на національному рівні у категорії 4 «Покращення бізнес-середовища та підтримка інтернаціоналізації бізнесу» European Enterprise Promotion Awards, що організовується Європейською комісією, та була окремо відзначена на європейському рівні.

Детальніше
UNIC організував семінар для підприємців Луцьку на тему масштабування бізнесу під час війни
05 листопада, 2023
Новини

3 листопада UNIC у партнерстві з Волинською торгово-промисловою палатою організував другий в цьому сезоні регіональний захід для бізнесу у Луцьку із серії «Прозорий бізнес та відбудова України: чи є шанси для масштабування під час війни». Подія відбулась за підтримки ПРООН в Україні та фінансування Уряду Японії.

Детальніше
Головою Виконавчого комітету UNIC обрано Гліба Бакалова
01 листопада, 2023
Новини

30 жовтня, відбулося перше засідання Виконавчого комітету Мережі в оновленому складі. Серед іншого члени Виконавчого комітету UNIC розглянули і питання очільництва органу Мережі та шляхом голосування підтримали обрання Гліба Бакалова на позицію Голови Комітету.

Детальніше
UNIC провів регіональний семінар у Львові на тематику масштабування та відновлення бізнесу
25 жовтня, 2023
Новини

20 жовтня UNIC у партнерстві з UCU Business School організував перший із серії регіональний офлайн захід для бізнесу у Львові «Прозорий бізнес та відбудова України: чи є шанси для масштабування під час війни». Подія відбулась за підтримки ПРООН в Україні та фінансування Уряду Японії.

Детальніше
2 та 3 листопада у Києві пройде XXI Форум Фінансових Директорів
20 жовтня, 2023
Події

2 та 3 листопада в Києві відбудеться 21-й Форум Фінансових Директорів, також відомий як Ukrainian CFO Forum. Головна тема заходу 2023 року “Стратегія та інструменти трансформації бізнесу”. У межах форуму пройдуть виступи, дискусії, інтерв’ю зі сцени, спеціалізовані вебінари та воркшопи, а сама подія об'єднає в офлайн та онлайн форматі понад п'ятисот топ-менеджерів з усієї України.

Детальніше
UNIC увійшов до складу нової робочої групи RISE​​ щодо залучення приватного сектору у процес відбудови України
18 жовтня, 2023
Новини

На сьогодні приватний сектор України потерпає від численних ризиків та викликів, пов’язаних з війною. Мова йде про економічну нестабільність, дефіцит ресурсів, пошкодження інфраструктури, політичні та правові ризики, а також зменшення інвестицій.

Детальніше
UNIC оголошує збір заявок від кандидатів у члени Комітету з питань доброчесності
16 жовтня, 2023
Новини

Оголошуємо збір заявок від кандидатів у члени Комітету з питань доброчесності UNIC. У кінці жовтня закінчується строк повноважень у поточного складу Комітету з питань доброчесності, у зв’язку з чим відкривається 7 (сім) позицій у Комітеті.

Детальніше
UNIC оновив склад членів Виконавчого комітету
13 жовтня, 2023
Новини

10 жовтня відбулися Позачергові Загальні Збори Учасників UNIC, під час яких було затверджено Стратегію Мережі на 2024-2025 роки та обрано шістьох нових членів Виконавчого комітету.

Детальніше