Консультації з бізнесом. Огляд ОЕСР з питань доброчесності та боротьби з корупцією

13 вересня, 2024
Подія

Шановні представники бізнесу! Спільно з ОЕСР UNIC запрошує вас взяти участь у спеціальній онлайн-зустрічі з міжнародними експертами ОЕСР, які готують Огляд з питань доброчесності та боротьби з корупцією в частині доброчесності у приватному секторі.

Дата: 23 вересня 2024 року
Час: 14:30-17:45 (за Києвом)

Чому важливо долучитися?

Огляд з питань доброчесності та боротьби з корупцією ОЕСР є важливим інструментом для розвитку прозорості у приватному секторі та удосконалення антикорупційних механізмів. Цей процес передбачає активну участь бізнесу для отримання реальних даних і розробки рекомендацій, що сприятимуть створенню ефективної політики щодо зміцнення доброчесності в Україні. Огляд включатиме рекомендації для Уряду України, і бізнес матиме можливість безпосередньо поділитися своєю думкою з експертами, які їх готуватимуть, впливаючи на майбутні реформи. Зустріч проводитиметься за правилами Chatham house.

Огляд включатиме рекомендації для Уряду України, і бізнес матиме можливість безпосередньо поділитися своєю думкою з експертами, які їх готуватимуть, впливаючи на майбутні реформи.

Програма зустрічі включатиме обговорення ключових показників Огляду за такими тематиками:

  • Вплив війни на бізнес-доброчесність та урядові ініціативи з її підтримки.
  • Виклики для бізнесу в умовах війни щодо збереження доброчесності.
  • Діалог між урядом та бізнесом: оцінка ризиків і заходи щодо зміцнення доброчесності.
  • Робота відповідальних інституцій для просування доброчесності в Україні.
  • Державні стимули для бізнесу щодо дотримання антикорупційних норм.
  • Впровадження програм відповідності та внутрішнього контролю в компаніях.
  • Основні вимоги до бухгалтерського обліку та зовнішнього аудиту для бізнесу.

Детальна програма заходу https://bit.ly/4e9fv2v

Для участі у заході, будь ласка, зареєструйтесь за посиланням https://forms.gle/SRg2FLGqvWmdRFz56

Чекаємо на вашу активну залученість та думки під час дискусії, які допоможуть сформувати прозоре бізнес-середовище в Україні!

Цей захід організовується Всеукраїнською Мережею Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) в межах проєкту «Доброчесність бізнесу як основа надійного відновлення». Цей проєкт став можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проєкту «Сприяння доброчесності у публічному секторі» (Pro-Integrity). Фінансування також надається урядом Великої Британії через Агентство Великої Британії з міжнародного розвитку (FCDO). Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.