Медіа

UNIC організував семінар для підприємців Луцьку на тему масштабування бізнесу під час війни
05 листопада, 2023
Новини

3 листопада UNIC у партнерстві з Волинською торгово-промисловою палатою організував другий в цьому сезоні регіональний захід для бізнесу у Луцьку із серії «Прозорий бізнес та відбудова України: чи є шанси для масштабування під час війни». Подія відбулась за підтримки ПРООН в Україні та фінансування Уряду Японії.

Детальніше
Головою Виконавчого комітету UNIC обрано Гліба Бакалова
01 листопада, 2023
Новини

30 жовтня, відбулося перше засідання Виконавчого комітету Мережі в оновленому складі. Серед іншого члени Виконавчого комітету UNIC розглянули і питання очільництва органу Мережі та шляхом голосування підтримали обрання Гліба Бакалова на позицію Голови Комітету.

Детальніше
UNIC провів регіональний семінар у Львові на тематику масштабування та відновлення бізнесу
25 жовтня, 2023
Новини

20 жовтня UNIC у партнерстві з UCU Business School організував перший із серії регіональний офлайн захід для бізнесу у Львові «Прозорий бізнес та відбудова України: чи є шанси для масштабування під час війни». Подія відбулась за підтримки ПРООН в Україні та фінансування Уряду Японії.

Детальніше
2 та 3 листопада у Києві пройде XXI Форум Фінансових Директорів
20 жовтня, 2023
Події

2 та 3 листопада в Києві відбудеться 21-й Форум Фінансових Директорів, також відомий як Ukrainian CFO Forum. Головна тема заходу 2023 року “Стратегія та інструменти трансформації бізнесу”. У межах форуму пройдуть виступи, дискусії, інтерв’ю зі сцени, спеціалізовані вебінари та воркшопи, а сама подія об'єднає в офлайн та онлайн форматі понад п'ятисот топ-менеджерів з усієї України.

Детальніше
UNIC увійшов до складу нової робочої групи RISE​​ щодо залучення приватного сектору у процес відбудови України
18 жовтня, 2023
Новини

На сьогодні приватний сектор України потерпає від численних ризиків та викликів, пов’язаних з війною. Мова йде про економічну нестабільність, дефіцит ресурсів, пошкодження інфраструктури, політичні та правові ризики, а також зменшення інвестицій.

Детальніше
UNIC оголошує збір заявок від кандидатів у члени Комітету з питань доброчесності
16 жовтня, 2023
Новини

Оголошуємо збір заявок від кандидатів у члени Комітету з питань доброчесності UNIC. У кінці жовтня закінчується строк повноважень у поточного складу Комітету з питань доброчесності, у зв’язку з чим відкривається 7 (сім) позицій у Комітеті.

Детальніше
UNIC оновив склад членів Виконавчого комітету
13 жовтня, 2023
Новини

10 жовтня відбулися Позачергові Загальні Збори Учасників UNIC, під час яких було затверджено Стратегію Мережі на 2024-2025 роки та обрано шістьох нових членів Виконавчого комітету.

Детальніше
Друзі! Маємо хороші новини для регіонів України від UNIC – уже у жовтні Мережа поновлює практику проведення заходів для локального бізнесу у офлайн форматі на місцях!
30 вересня, 2023
Події

Цієї осені ми плануємо провести мінімум три заходи із серії «Прозорий бізнес та відбудова України: чи є шанси для масштабування під час війни?» для місцевого бізнесу у Львові, Івано-Франківську та Луцьку.

Детальніше