24-25 жовтня відбудеться 22’ Ukrainian CFO Forum - масштабна стратегічна зустріч лідерів галузі

15 жовтня, 2024
Новина

Запрошуємо приєднуватись  до Ukrainian CFO Forum 2024, який відбудеться 24-25 жовтня 2024 року. UNIC є інформаційним партнером форуму. 

Ukrainian CFO Forum — провідна платформа для CEO, CFO, CIO, керівників реального та фінансового секторів, успішних бізнесменів та інноваторів, де визначаються ключові фінансові тренди та формуються стратегії на майбутнє. Вже 22 роки форум залишається важливим майданчиком для діалогу між представниками ключових бізнесів. Це також зручна можливість для нетворкінгу та зміцнення партнерських відносин.

Цьогоріч понад 40 спікерів — представників провідних компаній МХП, Danone, ОККО, Rozetka-EVO, ФК «Дарниця», Епіцентр К, Група Метінвест, ЄБРР, Uklon, AB InBev Efes Ukraine, Louis Dreyfus Company, A.G.R. Group, British American Tobacco, Оболонь, Укртелеком, Укренерго, Промприлад, Асоціація компаній ТАС — поділяться цінними інсайтами та проконсультують учасників щодо побудови ефективної фінансової стратегії.

Більша частина програми - це виступи, присвячені тенденціям розвитку стратегій та інструментів фінансування та інвестування, новим стандартам управлінських практик, а також практичним кейсам успішної трансформації бізнесу. Окрім того, будуть розглянуті нові фінансові технології, інноваційні підходи до підвищення ефективності ведення бізнесу та шляхи адаптації до нестабільних економічних умов.

Засновник форуму Андрій Кувшинов прокоментував мету його проведення: «Сьогодні ми стоїмо перед вибором: адаптуватися до змін або сміливо впроваджувати інновації. Сьогодні Ukrainian CFO Forum — це платформа, де ми можемо спільно шукати рішення та об’єднувати зусилля для розвитку фінансового сектора України».

Форум відбудеться за підтримки AC Crowe Ukraine, Вчасно, Boyden, ПУМБ, SMART business, TOMCAS, IBM, Arzinger, Innoware, ACCA, ABM Cloud, Payoneer, EigenMethod, Solidity, та інших партнерів.

Для спільноти UNIC діють спеціальні умови участі. За деталями прохання звертатись на email: info@unic.org.ua

Увесь перелік спікерів, детальна програма та квитки - на офіційному сайті: https://cfo.ua/cfoforum2024.

Підписуйтесь на соцмережі організаторів, щоб не пропустити старт події: