Медіа

Відбувся захід у межах Місяця Ділової Доброчесності UNIC «Hard Talk with CEO: важливість інклюзії для компаній в післявоєнному майбутньому»
08 червня, 2023
Новини

30 травня відбувся черговий захід у межах Місяця Ділової Доброчесності UNIC на тему «Hard Talk with CEO: важливість інклюзії для компаній в післявоєнному майбутньому», який проводився у партнерстві з KPMG Ukraine.

Детальніше
Дайджест Екологічний комплаєнс
06 червня, 2023
Публікації

Питання екології під час війни є особливо важливим враховуючи, що Україна є аграрною країною, яка завжди розвивала свою економіку завдяки багатим природним ресурсам та роботі на власній землі, і саме від цього напряму залежить наш добробут.

Детальніше
Останній захід в рамках Місяця Ділової Доброчесності UNIC 2023 :
06 червня, 2023
Події

UNIC у партнерстві з коаліцією RISE Ukraine - Coalition for Reconstruction запрошує на офлайн-захід, присвячений обговоренню теми «Від Лугано до Лондона: бачення доброчесного бізнесу відбудови України». Захід завершуватиме Місяць ділової доброчесності UNIC 2023.

Детальніше
1 червня традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей
01 червня, 2023
Новини

1 червня традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей. І вже вдруге він відбувається в Україні в умовах війни

Детальніше
24 травня відбувся черговий захід у межах Місяця Ділової Доброчесності UNIC
01 червня, 2023
Новини

24 травня відбувся черговий захід у межах Місяця Ділової Доброчесності UNIC на тему «Податкова ефективність в умовах війни: аналіз ризиків і можливостей для бізнесу та держави”, який проводився у партнерстві з Адвокатською компанією "Соколовський і Партнери" та адвокатським об'єднанням Arzinger.

Детальніше
UNIC та АЮКУ підписали меморандум про партнерство
29 травня, 2023
Новини

Всеукраїнська Мережа Доброчесності і Комплаєнсу (UNIC) та Асоціація юридичних клінік України - АЮКУ стали партнерами і домовилися спільно просувати знання основ доброчесності та комплаєнсу у вищих закладах освіти України.

Детальніше
Hard Talk with CEO: важливість інклюзії для компаній в післявоєнному майбутньому
25 травня, 2023
Події

UNIC у партнерстві з KPMG Ukraine запрошує на онлайн-захід, присвячений темі “Hard Talk with CEO: важливість інклюзії для компаній в післявоєнному майбутньому”. Даний захід проводиться в межах Місяця ділової доброчесності UNIC.

Детальніше
21 Щорічний Український Форум Фінансових Директорів України: Майбутнє економіки України
25 травня, 2023
Події

9 червня 2023 року розпочинається цикл подій щорічного Форуму Фінансових Директорів України: Плануємо майбутнє економіки.

Детальніше